Căutare Live

Un nou MEDICAMENT pentru tratarea unei boli cardiace poate reduce semnificativ RISCUL DE DECES. Când va fi lansat pe piață

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice de pe piața mondială a anunțat că a dezvoltat un medicament ce reduce riscul de deces pentru pacienţii cu o boală cardiacă rară şi fatală cu circa 30%, potrivit unui studiu efectuat pe 440 de pacienți.

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice de pe piața mondială a anunțat că a dezvoltat un medicament ce reduce riscul de deces pentru pacienţii cu o boală cardiacă rară şi fatală cu circa 30%, potrivit unui studiu efectuat pe 440 de pacienți.

Studiul efectuat pe parcursul unei perioade de 30 de luni, a arătat că tafamidis a redus mortalitatea din toate cauzele pentru pacienţii cu cardiomiopatie amiloidică transtiretină cu 29,5%, faţă de 42.9% în cazul pacienţilor care au primit placebo.

”Rezultatul este extraordinar de încurajator şi ne oferă o speranţă fantastică pentru pacienţii cu această boală devastatoare. Este o boală fatală”, a declarat dr. Brenda Cooperstone, reprezentant al companiei.

Un analist al SunTrust Robinson Humphrey, John Boris, a estimat că medicamentul ar putea fi autorizat şi lansat pe piaţă în 2019.

La studiu au participat 440 de pacienţi.

Cum alegi pompa de sân potrivită... Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pâine cu maia! Efectele se văd imediat...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri