Veste cumplită pentru români! Medicii de familie nu mai dau reţete compensate sau trimiteri la specialiști!

Pentru a se face auziţi, medicii de familie sacrifică pacienţii. De mâine, nu mai acordă reţete gratuite şi compensate şi nici trimiteri către specialişti!

Pentru a se face auziţi, medicii de familie sacrifică pacienţii. De mâine, nu mai acordă reţete gratuite şi compensate şi nici trimiteri către specialişti!

Nu au semnat contractele cu Casele de Asigurări, nici după zeci de runde de negocieri cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii. Aşa că bolnavii vor fi obligaţi să plătească din buzunar până la 500 de lei pe medicamente.

O singură concesie sunt dispuşi să facă medicii de familie pentru pacienţi: mulţi vor continua să acorde consultaţii gratuite. Nu şi reţete compensate.

Principalele nemulţumiri sunt legate de problemele sistemului informatic. Mai mulţi medici din ţară au fost sancţionaţi, după ce au lucrat offline, iar alţii au primit notificări.

Medicii cer de la stat şi bani în plus pentru fiecare pacient şi fiecare serviciu oferit. Aici, autorităţile nu au venit cu soluţii concrete. Fac totuşi apel la. înţelegere.

Horoscopul chinezesc din 2018 vine cu vești importante! Anul Câinelui de Pământ a pregătit tuturor surprize uriașe! Cine plânge și cine se îmbogățește?

"Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să ne gândim la pacienții noștri pentru că toți suntem în slujba lor"

În ţară sunt peste 11.000 de medici de familie. Dintre ei, 1000 doar în Bucureşti. La nivel naţional, peste 17 milioane de români sunt asiguraţi.

Ultimele știri