VIDEO! Cum scapam de acnee

Chipul este prima carte de vizita pe care le-o aratam celor din jur. Atunci cand avem probleme cu tenul este mult mai dificil sa cunoastem oameni noi. Cei care au acnee stiu asta cel mai bine.

Din cauza cosurilor multi ajung sa se izoleze. Si nu este vorba doar de adolescenti. Tot mai multi adulti ajung la dermatolog din cauza acestei afectiuni.

Acneea ii afecteaza pe cei care prezinta o hipersecretie a glandelor sebacee, indiferent de varsta sau de sex. Astfel trei din patru adolescenti au acnee. De asemenea, in jur de 40-50 la suta dintre adultii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani se lupta cu aceasta afectiune.


In loc sa faca asta, cei mai multi prefera sa stoarca cosurile. Gresit - spun medicii. Asa nu reusesc decat sa imprastie bacteriile si sa creasca riscul aparitiei unor cicatrice definitive.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri