Căutare Live

Visezi cu ochii deschisi? Afla la ce te ajuta acest lucru!

Cercetatorii americani au descoperit ca persoanele care par mereu ca sunt distrase si viseaza cu ochii deschisi sunt capabile sa faca mai multe lucruri in acelasi timp si au o minte mai ascutita, relateaza Daily Mail.

La studiul realizat de americani a participat mai multe persoane care au fost supuse unor teste simple de matematica si de memorie.

In timpul acestora, unii subiectii pareau sa se gandeasca la altceva decat la sarcinile pe care le aveau de indeplinit. In ciuda acestui fapt, performanta lor nu a fost afectata, iar oamenii de stiinta au constatat ca aveau o capacitate a memoriei de lucru mai mare.

Rezultatele cercetarii realizate la Universitatea Wisconsin-Madison sunt primele care arata o legatura directa intre mintea aparent ratacitoare a unor persoane si inteligenta.

Foto: hepta.ro

Afla cum poti reduce predispozitia genetica pentru obezitate!... O noua teorie sustine ca homeopatia este ineficienta...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri