Căutare Live

Vrei să scapi de COŞURI? Iată ce NU trebuie să mănânci pentru a învinge ACNEEA

Dacă aveţi de-a face cu acneea sau cu orice altă inflamaţie, ar trebui să faceţi câteva schimbări în dieta dumneavoastră pentru a vă asigura că veţi creşte şansele de-a avea un ten sănătos

Dacă aveţi de-a face cu acneea sau cu orice altă inflamaţie, ar trebui să faceţi câteva schimbări în dieta dumneavoastră pentru a vă asigura că veţi creşte şansele de-a avea un ten sănătos.

De exemplu, alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr ridică rapid nivelul zahărului din sânge. De la deserturi la sucuri, cu cât aportul de zahăr este mai mare, cu atât mai probabil sunteţi predispuşi la inflamaţie şi acnee. Faceţi pielii o favoare şi limitaţi zaharul din dieta. Veţi observa efectele benefice şi în nivelul de energie

Nici alcoolul nu e tocmai bun şi reprezintă un alt pericol pentru corp! Este digerat in zahar, iar rezultatul face foarte rău pentru ten. În cantităţi mici, poate fi benefic, dar dacă exageraţi, aveţi mai multe şanse de a suferi de inflamaţie.

CITEŞTE CONTINUAREA PE SFATULPĂRINŢILOR.RO

10 lucruri pe care nu le știai despre căpșuni... Remedii naturale pentru durerile de cap...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri