Căutare Live

Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrologii și ce li se poate întâmpla nativilor

Dacă luna aprilie a fost, din punct de vedere astrologic, o lună perfectă pentru planificări datorită planetelor care au tranzitat în zodia Pești, luna mai va fi despre schimbări.

Dacă luna aprilie a fost, din punct de vedere astrologic, o lună perfectă pentru planificări datorită planetelor care au tranzitat în zodia Pești, luna mai va fi despre schimbări.

Profimedia

Luna mai este o lună în care vei planifica mai puțin și vei acționa mai mult. Acest lucru se întâmplă datorită lui Jupiter care tranzitează în Vărsător. Această schimbare adusă de Jupiter se suprapune cu alte planeta care vor tranzita în luna mai.

Luna aceasta energia este dată de Jupiter și mulți nativi vor avea inițiativa de a face din ce în ce mai multe lucruri pe care le aveau în plan. De asemenea, eclipsa de lună va influența și ea deciziile pe care le luăm în luna mai.

Zodii norocoase în luna mai

Berbec

Pentru nativii Berbec, norocul ajunge la ușa lor abia spre sfârșitul lunii mai, pe 29 mai. Marte, planeta care guvernează zodia Berbec, se întâlnește cu Jupiter, ajutându-te să îți explorezi mai mult identitatea. E timpul pentru evoluție și noi oportunități. Tocmai de aceea, trebuie să profiți din plin de tot ce aduce alăturarea de planete în luna mai.

Taur

Cea mai norocoasă zi pentru tine din luna mai va fi data de 28 atunci când toate planurile tale par că se aliniază. Venus intră sub semnul planetei tale și te va ajuta să funcționezi la capacitate maximă. Spre sfârșitul lunii te vei bucura de prezența prietenilor și a celor dragi pentru că ești mai sociabil decât de obicei.

Gemeni

Luna aceasta, ziua ta norocoasă este 20 mai. Soarele intră sub semnul Gemenilor și asta îi va ajuta pe nativi să se simtă mai mult în elementul lor. De asemenea, veți reuși să vă exprimați exact așa cum sunteți. Tot ce trebuie să faci este să lași curiozitatea să te ghideze.

Rac

Ziua de 30 mai este una norocoasă pentru nativii din zodia Rac. Te vei simți împăcat cu tot ce ai realizat până acum și te vei conecta cu tine însăți. Luna nouă în Gemeni ajunge în casa spiritualității și a înțelepciunii. Acesta este momentul oportun pentru a-ți planifica puțin timp doar pentru tine. Alege activități relaxante și bucură-te singur de natură.

Citește și: Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne spune tot ce trebuie să știm

Leu

În luna mai, ziua ta norocoasă va fi 13 mai. În această zi, vei avea o energie debordantă pentru că soarele va ajunge în nodul nordic, eveniment asociat cu destinul. Astrologii indică faptul că e momentul potrivit să faci noi demersuri când vine vorba de cariera ta.

Fecioară

Luna aceasta, ziua ta norocoasă va fi 19 mai. În această zi, conjuncția dintre Mercur și Jupiter te va ajuta să fii mai productiv. Având în vedere că Mercur e planeta care guvernează întreaga zodie, acest lucru indică faptul că vor exista schimbări pe plan profesional. Cu toate acestea, trebuie să privești cu atenție ce greșeli ai făcut în trecut în materie de carieră și să încerci să înveți din ele și să nu le mai repeți.

Balanță

Ziua ta norocoasă luna aceasta va fi 24 mai și vei avea mai multe oportunități să îți extinzi orizonturile. Planeta Venus, cea care guvernează zodia Balanță, formează o conjuncție pozitivă cu Saturn în casa relațiilor și a călătoriilor. Acest lucru te va ajuta să îți găsești persoana potrivită care te va motiva în fiecare zi.

Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion ziua norocoasă din luna mai va fi 3 mai. Această zi este una desemnată pentru relaxare și jocuri, de vreme de Pluto, planeta care guvernează Scorpionul, formează o conjuncție cu Jupiter în casa creativității. E important să îți folosețti energia pe care o ai să te distrezi și să îți pui în practică spiritul artistic.

Săgetător

Ziua norocoasă pentru Săgetător va fi 10 mai. În această zi, planeta Jupiter tranzitează în Berbec, iar nativii din zodia Săgetător vor avea mai multă energie. E posibil să ai mai multă încredere în tine și îți vei exprima liber dorințele, potrivit Well and Good.

Citește și: Vibrația lunii mai. Recomandări pentru fiecare cifra de destin. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații utile

Capricorn

În luna mai, ziua norocoasă pentru Capricorni este 24 mai. În această zi te vei simți valorat de cei din jur pentru că Saturn se aliniază cu Venus, formând o conjuncție în casa resurselor, talentelor și a banilor. Astăzi îți vei scoate la iveală toată resursele ce merită valorificate. Acest lucru îți va aduce noi oportunități financiare.

Vărsător

Pentru nativii din zodia Vărsător, ziua norocoasă este 5 mai. În această zi Uranus, planeta care guvernează Vărsătorul, se aliniază cu soarele în casa patru, cea a familiei. Această conjuncție va aduce multe revelații pentru nativii din zodia Vărsător.

Pești

În luna mai, ziua norocoasă pentru cei din zodia Pești este 18 mai. În această zi, mai multe planete se aliniază aducând energii pozitive. Planeta Neptun este în conjuncție cu Marte, iar acest lucru îi va face pe nativi să își dea interesul să caute progresul pe toate planurile.

Horoscop zilnic 2 mai 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăt... Horoscop zilnic 3 mai 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăt...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x