Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Defectul care te-ar putea transforma într-un monstru, în funcție de zodie. Nativii care pot fi adevărate BOMBE cu ceas!

Nativii fiecărei zodii au câte un defect major care i-ar putea transforma în persoane îngrozitoare dacă aleg să nu se mai controleze. Unii pot șoca prin posesivitate, falsitate sau chiar violență ori lipsă de compasiune.

Nativii fiecărei zodii au câte un defect major care i-ar putea transforma în persoane îngrozitoare dacă aleg să nu se mai controleze. Unii pot șoca prin posesivitate, falsitate sau chiar violență ori lipsă de compasiune.

Berbec

Berbecii ar putea șoca prin violența lor. Aceștia sunt la fel de încăpățânați ca ceilalți nativi în zodii de foc - leii sau săgetătorii, dar spre deosebire de ei, energia și entuziasmul lor se pot transforma în violență explozivă. Acești nativi pot fi adevărate bombe cu ceas și le este recomandat să investească într-un abonament la o sală de sport, pentru a evita să aibă vreo izbucnire regretabilă.

Taur

Posesivitatea taurilor poate fi cu adevărat deranjantă. Persistența, materialismul și sentimentalismul acestor nativi îi poate împiedica să renunțe la anumite lucruri. Acești nativi înțeleg cu greu că nu pot deține persoanele din jurul lor.

Gemeni

Gemenii pot fi „mincinoși cu două fețe”, iar majoritatea prietenilor acestora știu că ei obișnuiesc să îi vorbească de rău pe la spate. Indiferent de cât de mult ar încerca, acești nativi pur și simplu nu pot fi atât de loiali și onești pe cât și-ar dori să fie. Norocul lor este că sunt suficient de carismatici încât să își facă noi prieteni pentru a-i înlocui pe cei care se simt prea răniți ori trădați ca să mai aibă încredere vreodată în ei.

Rac

Racii consideră că fac foarte multe lucruri pentru persoanele dragi și chiar dacă nu le place să recunoască, ei consideră că merită mai mult din partea acestor persoane. Acești nativi se percep adesea pe ei înșiși drept martiri.

Leu

Leii pot fi niște „monștri narcisiști”. Acești nativi vor să pară minunați, șarmanți, generoși ori de neegalat, dar ar face orice doar ca să fie în centrul atenției, chiar dacă ar răni oameni din jurul lor.

Fecioară

Nativii în zodia fecioară pot fi obsedați de control – obsesie pe care o confundă adesea cu „dedicarea” pentru ca totul din jurul lor să fie perfect.

Balanță

Balanțele empatizează perfect chiar și cu persoane ce au valori îngrozitoare. Acești nativi știu exact de ce ar fi nevoie ca să se lase acaparați, de exemplu, de ură ori furie.

Scorpion

Scorpionii au o fascinație înfiorătoare pentru lucruri teribile ori chiar macabre. Interesul lor pentru astfel de lucruri nu piere în același moment în care piere cel al altor nativi. Infracțiunile, tragedia ori tabuurile îi atrag pe acești nativi în aceeași măsură în care îi fac să simtă repulsie. De regulă, ei nu vorbesc despre această trăsătură a lor, de teamă să nu le fie confirmată o ipoteză – aceea că nicio persoană nu privește în abis atât de mult fără să aibă „puțin abis” în ea însăși.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști, au o imaginație bogată, sunt aventuroși, dar și lideri înăscuți. Însă, obosiți de cotidian, ei ar putea foarte bine să pună bazele unui cult.

Capricorn

Capricornii sunt extrem de ambișioși, dar ar putea fi lipsiți de orice urmă de compasiune. Persoanele de pe lângă acești nativi ar putea să cadă victime dacă nu se feresc la timp din calea lor.

Vărsător

Vărsătorii visează să schimbe lumea în bine, dar nu au timp de empatie. Ei nu au timp de sentimentele oamenilor ce formează societatea pe care, paradoxal, vor să o salveze. În acest sens, vărsătorii pot fi ușor sociopați.

Pești

Peștii pot fi un adevărat coșmar pentru cei care le-au greșit lor ori apropiaților lor. Foarte creativi, acești nativi se pot răzbuna în moduri extrem de ingenioase și nemiloase.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro