Antena Căutare

Horoscop 13 decembrie 2019. Nu uita: Timpul înseamnă bani

Horoscop zilnic, 13 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de o zi minunată.

Horoscop 13 decembrie 2019. Nu uita: Timpul înseamnă bani
Horoscop 13 decembrie 2019 | https://pixabay.com/

Citește horoscopul zilei de 13 decembrie pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Berbec

Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiție, pe ceea ce simți în adâncul sufletului, pentru că nu te înșeală! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile și dincolo de aparențe, că atare vei simți de la o poștă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acțiune are sau nu șanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Taur

Articolul continuă după reclamă

Fii atent la visele tale din timpul nopții, pentru că atunci când visezi, tu intri într-un univers în care descoperi o mulțime de lucruri importante pentru ține. Din vis poți primi inspirație, idei, soluții, sfaturi, revelații, deci fă un efort, de dimineață, să te concentrezi un pic la simbolurile onirice. Dacă nu reușești să-ți explorezi singur visele, același efect îl pot avea rugăciunile.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Gemeni

Pentru unii dintre voi, urmează o perioadă în care veți reuși, în sfârșit, să vă odihniți. Pentru alții, însă, urmează o perioadă în care se vor dedica analizei aprofundate pe fondul unei neliniști cu privire la o decizie viitoare. Activitățile cărora vă veți dedica în această săptămână sunt menite să vă tempereze nervozitatea, neliniștile.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Rac

În cazul vostru, este de menționat dorința de a vă depăși condiția profesională prin specializări, perfecționări. În zilele următoare, astrele vă pregătesc o viață socială intensă, plină de provocări. Veți fi nevoiți să faceți față unor solicitări cărora vă veți dedica aproape în exclusivitate, neglijând, în acest fel, viața personală.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Leu

Tu oricum ești un exemplu de sinceritate și corectitudine, dar nu toată lumea e că ține, nu uită asta! Nu te poți abține să nu-i pedepsești pe cei pe care-i prinzi cu minciună, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falși, declarațiile pompoase și neadevărate, complimentele pe care știi că nu le meriți, criticile nejustificate, nedreptățile și lipsă de loialitate, dar nici nu tăia orice comunicare cu cei care uzează de ele.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Fecioară

Nu te lasă învins de critici sau de reproșurile care vin către ține pe diverse tonuri. Ai alături de ține oameni nervoși, puși pe ceartă, și tu intri în colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu ești prea blând sau prea amabil, ci sări și tu la atac, pe de o parte pentru a-ți apăra punctul de vedere pe care ceilalți îl judecă, și pe de altă parte și pentru că ai un aș în mâneca ce merită folosit pentru o victorie totală.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Balanță

Ai un real talent de consilier, de sfătuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astăzi prin preajmă se poate numi fericit pentru tot ce primește de la ține. Dai dovadă de multă tolerantă, empatie, știi să asculți și să dai sfaturi, deci, dacă tu simți ceva special în legătură cu problemele celor din față ta, spune-le părerea ta cu sinceritate și curaj.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Scorpion

Voi veți avea parte, în această săptămână, de mici câștiguri, de diverse beneficii sau de un venit în plus. Acestea pot fi obținute grație relațiilor personale sau relațiilor pe care le aveți cu unele instituții. Tot în această săptămână, aspectul format de Lună vă va genera gânduri ciudate. Veți fi martorii unor întâmplări aparte cu care posibil să nu vă mai fi confruntat până acum.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Săgetător

Veți avea parte de un rezultat favorabil într-o chestiune partenerială, fie că este vorba despre parteneriatul de cuplu, fie de parteneriatul de afaceri. Vă veți concentra pe producerea banilor lăsând în plan secund problemele personale. În acest context, veți fi tentați să vă certați, să formulați acuzații, să vă contraziceți cu persoanele implicate. Luați, însă, în calcul și factorul-surpriză.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Capricorn

Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiție, pe ceea ce simți în adâncul sufletului, pentru că nu te înșeală! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile și dincolo de aparențe, că atare vei simți de la o poștă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acțiune are sau nu șanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva. Lasă-te complet pe seamă acestor simțăminte cu totul aparte, pentru că ele îți vor transmite exact ce trebuie să faci.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Vărsător

Nu acționă la furie sau la mânie, pentru că nu raționezi foarte limpede și riști să greșești. Stai și chibzuiește înainte de a face vreun pas mai departe, pentru că tot ce faci la nervi nu e cea mai bună variantă. Cere o perioadă de gândire, chiar dacă ești strâns cu ușă de termene limită, pentru că numai când ai timp berechet la dispoziție poți luă cea mai bună decizie.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Pești

Totul pare să stagneze într-o zonă ternă și lipsită de strălucire, dar nu te îngrijora. Nu toate evoluează în ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde dorești, ci mai treci și prin astfel de zone lipsite de acțiune și de dinamism. Consideră-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, când, tocmai pentru că nu se mai întâmplă nimic spectaculos, poți privi mai atent la ce se petrece.

Horoscop de sărbători 2019. Zodiile care vor avea un Crăciun de vis... Horoscop,13 decembrie 2019, direct de la astrolog! Fecioară: Ați putea primi un mic supliment financiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x