Căutare Live

Horoscop decembrie 2018 Scorpion. Vremea marilor succese pentru Scorpioni

Horoscop decembrie 2018 Scorpion. E vremea marilor succese pentru nativii Scorpioni, atât în plan relațional, cât și profesional. Cum îi merge zodiei Scorpion în luna decembrie 2018. 

horoscop scorpion

Horoscop decembrie 2018 Scorpion. E vremea marilor succese pentru nativii Scorpioni, atât în plan relațional, cât și profesional. Cum îi merge zodiei Scorpion în luna decembrie 2018.

Horoscop decembrie 2018 Scorpion - Bani și carieră

Pentru Scorpioni sunt vești bune pentru luna decembrie, atât în ce privește finanțele cât și viață amoroasă. Legat de finanțe, Scorpionii pot corectă niște greșeli, își pot revizui unele decizii luate în urmă cu câteva săptămâni, iar ce e cel mai important, li se deschid uși pentru câștiguri noi sau mai mari. Doar să fie atenție să nu cheltuiască tot ce câștiga.

Citește și horoscopul lunii decembrie pentru zodiile- Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop decembrie 2018 Scorpion - Dragoste și Relații

Apoi, Scorpionii au un aliat în planetă Venus, care le tranzitează zodia în decembrie, sporindu-le farmecul, frumusețea și șansele de succes, atât din punct de vedere afectiv cât și pe alte paliere relaționale. Sunt foarte atrăgători și vizibili, ușor de remarcat de cine trebuie. Așa că dragostea le este asigurată, ba mai mult, pot creă niște alianțe profitabile în afaceri și carieră.

Horoscop decembrie 2018 Scorpion - Sănătate

Scorpionii mai creativi, mai ales cei care activează în zone artistice sau spirituale, pot să aibă rezultate remarcabile, atunci când nu pun presiune pe ei și doar creează din bucurie.

sursa: astrocafe

Horoscop decembrie 2018 Balanță - De ce 22 decembrie e zi decisivă pentru Balanțe... Horoscop decembrie 2018 Săgetător. Lună de foc, își înșală partenerii de viață...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x