Căutare Live

HOROSCOP martie 2018 Gemeni. Schimbări pe toate planurile pentru GEMENI

Ce le rezerva luna martie nativilor Gemeni.

HOROSCOP martie 2018 Gemeni. Luna martie aduce schimbări majore în viața tuturor nativilor Gemeni. Unele de bun augur, aletele nu.

HOROSCOP martie 2018 Gemeni. Foarte animat este segmentul socio-profesional în prima parte a lunii. Discuții la nivel înalt cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, reununi cu multă lume, la care vei ieși în evidență atât prin vorbe cât și prin gesturi. Fii prudent și expune-ți cu grijă ideile sau activitatea profesională, deoarece unii vor depune eforturi serioase să te compromită. Se deschide o nouă etapă profesională, dar este vorba despre o etapă cu multe detalii ascunse și cu interese ale unor colegi de serviciu foarte diferite de ceea ce spun direct. Schimbări majore se anunță și pe plan personal. Multe relații se vor destrăma! A doua parte a lunii evidențiază relțiile cu prietenii și cu persoanele care îți susțin proiectele și demersurile profesionale. Discuții și activități interesante.

Citește horoscopul lunii martie pentru toate zodiile!

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?... HOROSCOP martie 2018 RAC. Ești zodia vedetă a lunii martie! Iată de ce!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri