Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au parte de o surpriză, află ce se întâmplă cu Leii

Horoscop rune 22-28 februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii vor avea parte de un cadou din partea celor dragi, iar Leii învață să ia cele mai bune decizii.

Horoscop rune 22-28 februarie 2021, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna aceasta, pentru fiecare zodie în parte. Săptămâna aceasta este una foarte bună pentru toată lumea, se păstrează un echilibru și o armonie în atmosferă ce oferă nativilor liniștea de care au nevoie.

Citește și: Horoscop rune 2021 luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru luna iubirii

Horoscop rune 22-28 februarie 2021, cu Mihai Voropchievici

O săptămână cu rune bune, în care nu vor exista conflicte și nimeni nu are cu cine să se certe anunță numerologul Mihai Voropchievici. Racii și Gemenii vor avea partea de schimbări majore în viața lor, însă se vor întâmpla numai lucruri bune.

Horoscop Berbec

Berbecii au certitudinea că vor primi un cadou minunat de la cei care se gândesc la ei sau din partea unor persoane dragi. Au pornit bine săptămâna.

Horoscop Taur

Taurul trebuie să își pregătească bagajele și să îți ia o mică vacanță, pentru că a muncit foarte mult până acum. Să facă o mică călătorie sau să dispară două, trei zile din peisaj.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt nevoiți să rămână în așteptarea unor schimbări foarte importante acasă. E posibil chiar de mâine să se întâmple aceste schimbări importante pentru ei. Nativii și-au pregătit un "teren" și acum așteaptă rezolvările benefice pentru a nu se mai speria.

Horoscop Rac

Racul să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore în viața lui, tot benefice. Vor avea parte de lucruri bune săptămâna aceasta.

Horoscop Leu

Leii scapă de frământările respective. Vor căuta un răspuns, însă răspunsul nu-l pot găsi numai în gândurile lor, trebuie sa facă un consiliu de familie și sa ia cea mai bună decizie. Nu toți Leii au ceva de rezolvat.

Horoscop Fecioară

Fecioara va avea parte de fertilitate și belșug. Toate dorințele și visurile acestor nativi se vor îndeplini peste puțin timp.

Horoscop Balanţă

Balanța în această săptămână va pleca la agățat. Este dornică de dragoste și pusă pe lucruri foarte serioase. Tot ce are nevoie este să primească dragoste.

Horoscop Scorpion

Trebuie să aibă mai multă răbdare, pentru că lucrurile pe care și le doresc urgent nu vin atât de rapid. Sunt oferite numai celor care știu să aibă răbdare. Nativii trebuie să aștepte pentru a rezolva lucrurile.

Horoscop Săgetător

Săgetătorul este pe punctul de a primi mesaje. Se bazează pe foarte multă comunicare și mesaje, însă să se pregătească deoarece există un mesaj mai deosebit și mai important.

Horoscop Capricorn

Capricornul se înconjoară cu o aură de mister. În această săptămână vor simți nevoia să fie doar ei și nu vor să dicute prea mult cu alte persoane. Nu vor să fie deranjați, stau și își pun ordine în gândire.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au primit un imbold. Ei vor începe o viață nouă, un soi de renaștere și revigorare pe toate planurile. S-au simțit mai slăbiți, iar acum vin cu sporirea imunității în toate direcțiile. Sunt pregătiți pentru orice provocare.

Horoscop Peşti

Peștii au dat lovitura și s-a produs un salt rapid, calitativ în existența lor, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignore niște reguli simple.Vor avea parte de un salt rapid în existența lor, vin schimbări benefice. Poate fi și o creștere a sursei financiare sau simt nevoia să iasă la un spectacol, să se uite la un film bun.

Recomandari