Live acumObservator 12
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019. Probleme în dragoste pentru Capricorni. Deciziile luate astăzi aduc bani mulți pentru Berbeci

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019.Deciziile luate astăzi de nativii Berbec le vor schimba situția financiară. Taurii trebuie să își reconsidere comportamentul, iar Racii își vor duce relați într-o nouă etapă. Ce anunță horoscopul zilei de duminică pentru fiecare zodie. 

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019.Deciziile luate astăzi de nativii Berbec le vor schimba situția financiară. Taurii trebuie să își reconsidere comportamentul, iar Racii își vor duce relația într-o nouă etapă. Ce anunță horoscopul zilei de duminică pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA BERBEC

Astăzi nativul Berbec va lua câteva mici decizii, dar cu o importanță majoră în planul financiar al familiei. Va fi un punct de sprijin atât pentru cei de acasă, cât și pentru colegii de la locul de muncă, potrivit horoscop 19 Mai 2019. În a doua parte a zilei nativul Berbec va primi o invitație în oraș, în cadrul căreia se va confesa, va discuta unele aspecte care îl îngrijorează.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA TAUR

Taurii trebuie să se gândească la consecințele fiecărei acțiuni, vorbe sau gest. Pot fi mult prea duri atunci când spun un adevăr, iar cei din jur îi pot judeca aspru, potrivit horoscop 19 Mai 2019. În urma unei discuții purtate cu un apropiat, nativii Taur vor descoperi că își doresc o relație mai apropiată.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA GEMENI

Ziua de duminică le trezește nativilor Gemeni un sentiment puternic de dor față de câțiva prieteni cu care nu s-au mai văzut de multă vreme, potrivit horoscop 19 Mai 2019. Dat fiind acest lucru, Gemenii decid să reia legătura cu aceștia și să stabilească o revedere.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA RAC

În ciuda conflictelor sau a discuțiilor purtate în contradictoriu, nativul Rac va ști să se facă plăcut și să lase supărarea deoparte. Relația cu partenerul de viață va trece la o nouă etapă, ceea ce îți va aduce zâmbetul pe buze. Spre seară îți vei continua lucrul asupra proiectelor, revizuirea unor documente importante.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA LEU

Ziua de astăzi a nativilor Leu este marcată de o veste foarte bună menită să le îmbunătățească situația sentimentală. În a doua parte a zilei, nativii Leu vor iniția o discuție cu partenerul de viață, vor face planuri de viitor și vor cădea de acord la o schimbare majoră în viețile lor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA FECIOARĂ

Este o zi aglomerată pentru nativul din zodia Fecioară însă în momentele de liniște va acorda o deosebită atenție gândurilor, sentimentelor și vocii interioare, potrivit horoscop 19 Mai 2019. Ascultarea instinctului poate fi cea mai bună variantă în situațiile dificile din timpul zilei ale nativului însă va apela cu încredere la sfaturile unui membru al familiei. O vizită neașteptată va anima atmosfera ușor tensionată dintre Fecioară și ceilalți membri ai familiei.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA BALANȚĂ

Nativii Balanță vor opta pentru un repaus total. În prima parte a zilei vor face pe plac unui apropiat. Venirea unei rude este prilej de sărbătoare pentru întreaga familie a nativului. Își vor transmite nemulțumirea vizavi de ceea ce îi supără și vor purta o discuție cu partenerul de viață pe acest subiect.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA SCORPION

În această zi este posibil să se întrezărească o deplasare în interes de serviciu inopinată însă urgentă, care i-ar putea pune într-o situație inconfortabilă, potrivit horoscop 19 Mai 2019. Cu toate acestea, astrologii recomandă să trateze această situație cu diplomație și prudență, pentru a nu lăsa o impresie greșită superiorilor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA SĂGETĂTOR

Partea financiară pare a fi revenit la normal, veniturile sunt proporționate cu cheltuielile, astfel că nativul va putea pune la punct ultimele cumpărături pentru locuință, potrivit horoscop 19 Mai 2019. Poate fi vorba astăzi de o reuniune a familiei în cadrul căreia subiectele îl vor avea în centrul atenției pe nativul Săgetător.

Această zi este ziua în care nativii Săgetători culeg roadele muncii, potrivit horoscop 19 Mai 2019. Aceste roade ale muncii sunt concretizate în entități bănești care nu fac altceva decât să le îmbunătățească situația economică.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA CAPRICORN

În prima parte a zilei nu se poate pune problema unor momente de relaxare, treburile casnice, cumpărăturile sau plata facturilor sunt prioritare pentru Capricorn. În ciuda timpului insuficient, nativul va sta la taclale alături de o cunoștință mai veche, spre nemulțumirea partenerului de viață. Spre seară pot apărea conflicte spontane care se vor diminua la fel de repede precum au început.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA VĂRSĂTOR

Astăzi nativul din zodia Vărsător va primi calm o serie de vești referitoare fie la starea de sănătate a unui apropiat, fie la partea financiară. În a doua parte a zilei, cu ocazia unei întâlniri cu un apropiat, nativul Vărsător va profita pentru a afla unele informații.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 19 mai 2019 - ZODIA PEȘTI

Nativul din zodia Pești va descoperi locuri și persoane noi, perspective și mentalități diverse, toate într-o singură zi. Nativii Pești își petrec ziua în compania persoanei iubite, alături de care petrec câteva momente deosebite. Acest timp petrecut cu jumătatea lor le va consolida și întări vizibil relația

Sursa: yve.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro