Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Orice final este urmat de un început, după o despărțire, altcineva apare în viața unei zodii

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Viața este impevizibilă uneori și ne aduce în fața ochilor situații care par a fi nefericte, însă esența lor este să ne schimbe traiectoria pe care ne aflăm. Ține minte, dacă o întâmplare pare de nerezolvat, schimbă modul în care te raportezi la ea

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Orice final este urmat de un început, după o despărțire, altcineva apre în viața unei zodii

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Berbec

Se finalizează o etapă profesională importantă, deci fii prudent și verifică pe îndelete activitățile profesionale întreprinse până acum. Ești foarte bine sprpijinit de conextul astral al zilei, bine fiind să profiți de energia astrală degajată și să rezolvi onorabil orice îndatorire. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și stresul emoțional, potrivit astrocafe.ro

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Taur

Ceva se va schimba în plan sentimental, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Vei privi cu luciditate la personale dragi, la situațiile în care sunteți implicați împreună, astfel că drept consecință, vei lua decizii importante, cu efecte pe termen lung în ceea ce privește atât aceste persoane, cât și activitățile, situațiile comune.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Gemeni

Multă forfotă în plan domestic, deoarece contextul astral de astăzi răscolește amintiri, chestiuni patrimoniale nerezolvate sau neînțelese, reevaluarea unor decizii vechi privitoare la familie și nevoile ei. Fii prudent și răbdător, pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate. Se pot lămuri aspecte patrimoniale vechi împreună cu neamurile.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Rac

Multe relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba începând de astăzi. Energa zilei îți favorizează evaluarea corectă a celor care îți sunt loiali cu adevărat și a celor care doar profită de pe urma ta. Fii prudent și evită a povesti prea multe despre tine și intențiile tale! Tema de fundal a zilei o reprezintă veniturile și bunurile personale.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Leu

Primești bani, însă și cheltuiești, primești și cadouri, dar vin și vești despre schimbări salariale. Tumultul din segmentul financiar se datorează energiei zilei care favorizează aspectele financiare de orice fel, începând cu informații prețioase în acest sens, până la cheltuieli necesare traiului cotidian. Fii deschis la tot ce se petrece în domeniul socio-profesional!

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Fecioara

Hotărârea de a face lucrurile cu totul altfel începând de astăzi este mare și ușor de pus în practică. Ai forța și determinarea interioară necesare pentru a renunța la ceea ce nu mai funcționează în viața ta și de a-ți trasa noi planuri de viitor. Chiar dacă unii mai înceracă să-ți pună bețe în roate, ei vor rămâne cu bețele, iar tu cu reușitele.

Citește și
laura vass blonda in timp ce priveste suparata
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
Anamaria Prodan în două ipostaze diferite
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
colaj de fotografii cu nicolae guta tatuat pe față și în trecut, in videolcipurile de manele
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Mai multe articole

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Balanta

Acordă momente numai pentru tine și treburile tale personale. Stările de spirit sunt controversate, fiindu-ți dificill să socializezi prea mult cu alții. Se prefigurează schimbări profunde la nivel mental, datorită concluziilor formulate. În mod special segmentul profesional și imagina ta publică, sunt subiectele care te preocupă. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te!

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Scorpion

Se întrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional. Sunt momente favorabile pentru a înțelege clar cine îți este alături și te susține sincer și cine folosește măști binevoitoare ca să-și ascundă intențiile față de tine. Însă, ceva se va modifica și în plan sentimental. Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Sagetator

Schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt șanse de a te orienta spre un alt loc de muncă, într-un cu totul alt domeniu profesional. Impulsurile zilei te vor ajuta să te detașezi de situații și relații învechite și total neptorivite ție acum și aici. Analizarea situației tale profesionale îți va aduce revelații nebănuite.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Capricorn

O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viață. Detașează-te de trecut, acceptă noul și împărtășește cu cei dragi stările și trăirile de astăzi. Energia astrală a zilei te ajută să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Varsator

Sunt momente potrivite pentru a face un bilanț al banilor pe care îi obții din colaborări, dar și pentru o verificare a bunurlor și cheltuielilor comune cu alții. Prudență, discernământ, răbdare și perseverență! Sunt momente bune care îți favorizează găsirea unor soluții constructive pentru îmbunătățirea veniturilor și pentru rezolvarea bunurilor patrimoniale.

Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020. Pesti

Adie vântul schimbării în plan partenerial. Deciziile de astăzi vor fi valabile multă vreme de acum încolo, deci fii atent la ce gândești că este foarte posibil să primești în viitorul apropiat. energia astrală a zilei te ajută să privești ca într-o oglindă atât la partenerul tău de viață, cât și la colaboratori. Dialoguri cosntructive, logice, clare, cu efecte pe termen lung.

(sursa: astrocafe)

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri