Live acum
Prime Time 20:30Adela

Lună Plină în săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Influență majoră în horoscop: Vărsătorii și Capricornii, noroc în dragoste

Luna plină de joi este prilejul perfect pentru a ne programa intenţii şi visuri noi. Cum ne influențează și ce spun astrele în horoscopul săptămânii 9 - 15 decembrie 2019.

SĂGETĂTORII vor mai multă atenţie, mai mulţi bani, mai mult din. orice. Iar Jupiter vă scoate din zonele în care nu sunteţi valorificaţi şi vă îndrumă spre proiecte bănoase. Condiţia este să acordaţi atenţie discuţilor, pentru că acestea vă deschid drumul spre succes.

CAPRICORNILOR le merge excelent în plan romantic, iar persoanele de care se îndrăgostesc le va schimba nativilor viziunea asupra vieţii. Mai mult de atât, astrele prevăd o relocare, sau cel puţin primele demersuri pentru o mutare, dar important este să vă impuneţi în faţa celorlalţi şi vă demonstraţi puterea.

Luna plină le poate aduce VĂRSĂTORILOR iubire. O pasiune neaşteptată îşi va face loc în viaţa voastră şi o dată cu ea planuri privind cariera. Profesional, aveţi idei excelente, iar prietenii cu funcţii înalte vă pot ajuta, însă, mare grijă să fiţi realişti.

Orice îşi propun nativii PEŞTI, vor reuşi. Trebuie să fiţi atenţi la funcţiile care vi se ofer şi dacă nu îndepliniţi anumite atribuţii să nu le acceptaţi. Mai ales că lucrurile care nu merg bine, fie că este vorba de un blocaj, o întârziere, o amânare, sunt un semn că nu aceea este direcţia corectă.

BERBECII trebuie să se concentreze întâi pe rezolvarea problemelor juridice. După asta, vor apărea oportunităţi care aduc câştiguri generoase, dar mai ales o dorinţa de a schimba locul de muncă.

Pentru TAURII calculaţi şi ambiţioşi, planurile mari nu vor ţine cont de resurse. Sunteţi intuitivi şi vă doriţi stabilitate financiară, însă, mare atenţie dacă aflaţi un adevăr dureros pentru că aţi putea isca un conflict.

nativii GEMENI care pe lună plină vor avea o altă viziune asupra persoanei iubite. Asta poate duce la despărţire, însă, nu trebuie să o regretaţi. Este o perioadă în care trebuie să renunaţaţi la ceva pentru o asociere mai bună de viitor.

RACII care au fost dedicaţi complet jobului ar putea avea o revelaţie. Fie rămân, fie plec, însă, important este să nu se îngrijoreze pentru partea financiară. Curând veţi fi mai mult decât împliniţi.

LEII oferă multă iubire unei persoane sau chiar unui proiect. Extazul vă provoacă să faceţi lucruri. neaşteptate să spunem. Dacă vorbim de achiziţii, să nu vă pară rău că investiţi mulţi bani, pentru că aceste decizii se vor dovedi folositoare.

FECIOARELE trebuie să se pună în valoare. Sectorul creativităţii vă îndeamnă să faceţi lucruri pe cont prorpiu, iar discuţiile despre o afacere sau o relaţie pe termen lung nu vor lipsi.

Fie că sunt sau nu într-o relaţie, BALANŢELE vor o schimbare, dar astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii bruşte. Energia pe care o irosiţi în plan amoros vă poate da peste cap, aşa că mai bine vă concetraţi dacă aveţi de susţinut un examen sau discurs pentru că vă va ieşi perfect

Iar SCORPIONII îşi lărgesc sfera de ocupaţie şi capătă noi abilităţi care le aduc bani. Încercaţi să evitaţi săptămâna aceasta achiziţiile scumpe şi să vă concentraţi pe dezvoltarea personală

Recomandari