Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor (r)

Top trei zodii care se despart în 2020! Se va alege praful de relațiile lor! Cine va suferi cel mai tare

Anul 2020 ar putea veni cu despărțiri pentru trei zodii, dar și cu șansa de a o lua de la capăt în plan amoros.

Ilustrație.

Taurii i-ar putea spune „adio” persoanei iubite

Pentru Tauri, ceea ce părea a fi o poveste de dragoste desprinsă din cele mai minunate filme romantice ar putea deveni, brusc, pulbere!

Nativii Taurii se despart greu spre deloc de persoana iubită, aşa că cei care vor face pasul decisiv vor avea, probabil, numeroase motiv să pună punct relației lor. Este posibil, oricum, să simtă că au așteptat prea mult ca să ia această decizie.

Una sau mai multe despărțiri pentru Capricorni

Și Capricornii ar putea pune punct în plan amoros, în anul 2020. Dar nu o singură dată. Este posibil ca nativii acestei zodii să înceapă și să încheie mai multe relații.

Este în firea Capricorni lor să trăiască la intensitate maximă, chiar dacă în jumătate din timp stau singuri, iar în cealaltă fie se ceartă, fie iubesc pătimaş. Asta doar atât timp cât nu găsesc persoana potrivită.

Însă, atunci când îşi vor cunoaște persoana potrivită, Capricornii vor deveni de nerecunoscut - cuminţi, loiali şi prietenoşi.

Fecioarele vor spune „punct și de la capăt”

Fecioarele și-ar putea plănui o despărțire. Matematic, așa cum le este în fire. Dar nu va fi prea multă suferință, căci atunci când spun „adio”, acești nativi sunt demult nu doar împăcați cu ideea, ci și gata să meargă mai departe.

Cine știe? Poate că deja au pus ochii pe altcineva, o persoană cu care abia așteaptă să înceapă o nouă relație.

Nu este în firea nativilor zodiei Fecioară să umble cu jumătăţi de măsură. Fie sunt îndrăgostite peste cap şi loiale, fie n-au nici cea mai mică emoţie. Nu acceptă compromisuri!