Antena Căutare

Vor plânge cu lacrimi de crocodil în luna august! O zodie se va lovi de gelozii crunte, iar alta va DIVORȚA! 

Luna august aduce vești proaste pentru o zodie, întrucât ghinionul în dragoste o va lovi din plin, motiv pentru care va suferi teribil. 

Luna august aduce vești proaste pentru o zodie, întrucât ghinionul în dragoste o va lovi din plin, motiv pentru care va suferi teribil.

Conform astrologilor, nativii din Săgetător vor avea o lună august de foc, întrucât vor fi nevoiți să înfrunte obstacolele ce se vor ivi pe tot parcursul lunii, mai ales în dragoste.

Aceștia se vor confrunta cu gelozii nefondate, critici dure, dar și momente de declin psihic și emoțional. Totuși, dacă vor avea tărie de caracter, dacă își vor asculta intuiția și își vor atrage de partea lor persoane importante, vor reuși să obțină beneficii pe parte profesională, posibil chiar o avansare în functie.

De asemenea, nativii Capricorn se vor trezi în fața unor situații pe care nu le-au prevăzut și vor fi nevoiți să se adapteze rapid. Dacă vor fi suficient de atenți la ce se întâmplă în jurul lor și vor capta mesajele transmise la momentul oportun, vor trece cu bine peste aceste neplăceri.

Articolul continuă după reclamă

Vești proaste se anunță și pentru Berbeci, pentru că vor fi mult încercati pe plan sentimental. Cei care sunt căsătoriți vor avea parte de conflicte până la epuizare și se vor trezi singuri în luna august, însă vor depune eforturi mari pentru a-și întemeia o altă relație.

Horoscopul e al DRAGOSTEI săptămâna aceasta! Momente de vis pentru o ZODIE... Horoscopul zilei de 24 iulie. Zodia care va cunoaşte adevărata suferinţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x