Live acum
Prime Time 20:30Adela

Horoscopul zilnic. Horoscopul zilei, 30 aprilie 2019. Leii vor trece astăzi printr-o furtună emoțională. Mare atenție cum vă gestionați emoțiile!

Horoscop 30 aprilie 2019 Berbec Berbecii au șansa să ducă la îndeplinire promisiuni de mult făcute, în special față de propria persoană. Nu e niciodată prea târziu pentru a-ți urmări cele mai intime vise, chiar dacă totul pare în zadar.

Acestea sunt cele 3 zodii care îți oferă echilibrul și fericirea de care ai nevoie! Persoanele acestea minunate știu să păstreze întotdeauna armonia unui cuplu și vor găsi în orice situație cuvintele potrivite pentru a te liniști și a-ți oferi încredere

Horoscop 30 aprilie 2019 Berbec

Berbecii au șansa să ducă la îndeplinire promisiuni de mult făcute, în special față de propria persoană. Nu e niciodată prea târziu pentru a-ți urmări cele mai intime vise, chiar dacă totul pare în zadar.

Horoscop 30 aprilie 2019 Taur

Taurii ar face bine să nu se lase descurajați încă de la prima încercare, în special în dragoste. E posibil ca persoana de care te-ai îndrăgostit să te supună la unele "teste", pentru a vedea dacă ai curajul să mergi înainte indiferent de greutăți.

Demostrează-i că poți depăși cu brio și cu zâmbetul pe buze orice obstacol. Așadar nu uita să îți menții entuziasmul, chiar și în momentele în care simți că totul e inutil.

Horoscop 30 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii au tendința de a se îngrijora cu privire la viitor. Încearcă să nu privești doar partea goală a paharului. Dacă treci printr-o perioadă delicată, nu uita că în orice problemă stă o oportunitatea uriașă

Horoscop 30 aprilie 2019 Rac

Racii trebuie să evite sentimentele de nostalgie cu orice preț. Câteva ore de suferință i-ar putea afecta emoțional pe nativii din această zodie, obișnuiți să analizeze fiecare gând și emoție. Dacă e nevoie, fugi la propriu din calea tristeții. Sună un prieten, gătește ceva bun de gătit sau ajută o persoană aflată în dificultate, orice, însă nu sta singur.

Horoscop 30 aprilie 2019 Leu
Leii vor trece printr-o furtună emoțională. Într-un moment sunt în culmea fericirii, doar pentru a pica pe gânduri câteva clipe mai târziu. Nu uita ceea ce îți dorești cu adevărat, pentru a evita deciziile luate la cald. Și spune-le clar celor din jur care este părerea ta, chiar dacă le convine sau nu. În relația de cuplu se recomandă răbdare, dacă situația devine tensionată.

Horoscop 30 aprilie 2019 Fecioară
Fecioarele au chef de mici experimente în dragoste. Atenție, însă, la ceea ce îți dorești cu adevărat. S-ar putea ca partenerul de viață să fie mult mai deschis decât îți poți imagina sau chiar dori... Și dacă tot ai chef de joacă, încearcă să lași gelozia deoparte. Vei putea descoperi cu această ocazie o altă față a persoanei iubite, una care duce la multe nopți albe.

Horoscop 30 aprilie 2019 Balanţă
Balanțele riscă să se accidenteze, dacă își depășesc propriile limite. Nu e cazul să muți munții din loc, dacă ai câteva clipe libere. Ai grijă de cei dragi și ascultă-i cu atenție, ai putea afla lucruri interesante. Dacă simți că a sosit momentul pentru a face schimbări la locul de muncă, începe să pui la cale un plan.

Horoscop 30 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii sunt cu gândul doar la bani, averi și moșterniri, însă nimic nu va pica din cer. Planurile sunt eficiente, dar și mai eficient e să faci un prim pas, fie el și stângaci. Măcar vei avea un punct de pornire.

Horoscop 30 aprilie 2019 Săgetător
Finalul de lună i-ar putea prinde pe Săgetători într-o stare de nemulțumire. Nu vă veți simți mulțumiți de modul cum au evoluat lucrurile în profesiune sau în afacerile personale, în ultima vreme. Totuși, încărcătura negativă va fi compensată de o surpriză plăcută de care veți avea parte astăzi. O persoană alături de care ați petrecut momente fericite își va face apariția din nou în viața voastră.

Horoscop 30 aprilie 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii pot uita de problemele apăsătoare. E foarte posibil ca ceva pentru care ați muncit mult și la care ați sperat de multă vreme să se îndeplinească astăzi. E bine însă să acordați atenție la viața personală, spune horoscopul. Ar fi bine să discutați planurile pentru luna mai cu rudele sau prietenii apropiați.

Horoscop 30 aprilie 2019 Vărsător
O oarecare stare de lene este explicabilă astăzi pentru Vărsători. Dacă aveți parte de o zi liberă, încercați să faceți pe cât posibil să vă relaxați în voie. Se întrevede o întâlnire cu prietenii, poate un picnic sau o mică petrecere. Este un moment prielnic, de asemenea, să vă organizați planurile pentru următoarele zile.

Horoscop 30 aprilie 2019 Pești
Peștii nu ar trebui astăzi să fie cuprinși de pesimism, indiferent de situația cu care se confruntă. Poate fi un obstacol major în calea succesului. Chiar dacă ați trecut prin momente dificile, e bine să aveți încredere în voi, spune horoscopul. Veți avea parte astfel de o serie de realizări în zilele următoare care vă vor aduce câștiguri, mulțumire și confortul de care aveți nevoie.

Recomandari