Noi tendințe pe piața imobiliară din România

Anul 2016 a fost considerat cel mai bun an din prisma tranzacțiilor imobiliare, de la declanșarea crizei economice până în prezent. Cum se prezintă anul 2017?

Anul 2016 a fost considerat cel mai bun an din prisma tranzacțiilor imobiliare, de la declanșarea crizei economice până în prezent. Cum se prezintă anul 2017?

Dezvoltarea pieței imobiliare continuă și anul acesta, cu investiții importante în sectorul rezidențial și cel al spațiilor pentru birouri.

În Cluj au luat amploare tranzacțiile de spații de birouri datorită dezvoltării mediului de afaceri din zonă. Tot mai multe companii străine și-au căutat sediu în Cluj, iar acest aspect a favorizat extinderea ofertei pentru categoria spații comerciale-birouri din zonă. Iată cele mai noi oferte cu spații comerciale și birouri de vânzare din România.

În București piața rezidențială continuă să se dezvolte pe segmentul investițiilor cu bugete de până la 120.000 de euro. Cei mai mulți își caută apartamente cu 2-3 camere care au un preț mediu de circa 80.000 de euro. Vezi cele mai noi oferte cu apartamente cu 2 camere de vânzare din București la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri