Căutare Live

Buchete de mireasă pentru o nuntă de toamnă

Toamna este anotimpul în care natura se înfrumusețează cu cele mai frumoase culori, creând astfel contextul prielnic pentru nuntile romantice. Astfel, dacă te numeri printre mirese care și-au planificat nunta toamna, atunci cu siguranță te interesează subiectul abordat de noi astăzi.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a găsi buchetul de mireasă pentru toamnă perfect este să îți stabilești punctul de pornire

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a găsi buchetul de mireasă pentru toamnă perfect este să îți stabilești punctul de pornire. Aceasta poate fi oricare dintre cele enumerate: tema nunții, culoarea rochiei, a accesoriilor sau a rochiilor domnisoarelor de onoare, florile preferate sau forma buchetului.

Citește și: Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend

Iată câteva idei de la care poți pleca și cum să le pui în practică pentru a alege ceva potrivit.

Buchete de mireasă în funcție de tema nunții

Fiind o nuntă organizată toamna, principala temă pe care o poți aborda este inspirată din frumosul anotimp. Ia în considerare florile specifice toamnei sau alte simboluri ale acesteia. Așadar, crizantema, dalia, crinul, gladiola, trandafirul, floarea soarelui sau elemente precum strugurele și frunzele arămii sunt elemente care ți-ar putea compune buchetul de mireasă.

De asemenea, în acest anotimp beneficiezi de o multitudinea de combinașii, fome și accesorii care să conducă la realizarea celui mai potrivit buchet de mireasă de toamnă. Astfel, dacă îți dorești un buchet cu iz tomnatic, alege pentru el accesorii precum crenguța de vie, un struguraș sau frunze colorate. Efectul va fi cu siguranță unul magic.

Buchetul de mireasă în funcție de culoarea centrală a nunții

Toamna îți oferă o paletă bogată și diversificată de culori, așadar poți respecta o temă coloristică de nuntă. De asemnea, aceleași culori corespund și florilor precum sunt trandafirii, crizantemele, daliile și crinii.

Dacă alegi albul pentru buchetele de mireasă de toamna, atunci ai de ales între crini albi, dalii albe, crizanteme albe sau trandafiri albi, nemaivorbind de dimensiunile variate ale florilor, din care se pot realiza variante ale aceluiași model de buchet.

Pentru cele ce prefera rosul, trandafirii roșii, daliile roșii, gladiolele roșii și crizantemele rosii sunt soluțiile oferite de acest minunat anotimp.

Pentru și mai multă inspirație caută buchete de mireasă de pe maison d'or. Aici este locul în care vei găsi cea mai mare diversitate, calitate, frumusețe și rezistență toate prinse în cel mai potrivit buchet de mireasă.

Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x