Cadou special pentru toti copiii: o calatorie la Disneyland Paris!

Astazi este 1 iunie si orice parinte cauta cadoul potrivit pentru copilului. Asa ca ideea noastra este un cadou pentru copilul vostru, dar si pentru copilul din voi: Disneyland Paris.

Pretul unei astfel de calatorii nu e tocmai mic, dar pentru ce ofera nu mai pare atat de mare, adica poate incepe de la aproximativ 300 de euro de persoana si se opreste in functie de numarul de stele al hotelului unde va cazati. Sa nu uitam ca mai trebuie sa platiti si biletul de intrare la parc al carui pret incepe de la 60 de euro de persoana.

Acum ca stiti cat costa, iata cateva motive motive pentru un sejur aici. Primul ar fi intalnirea cu toate pesonajele Disney din toate desenele animate ale copilariei voastre si a copilui vostru. Al doilea este ca puteti veni in orice anotimp, pe orice fel de vreme, distractia este garantata. Al treilea; este foarte simplu de ajuns, dupa cum spun administratorii parcului…toate drumurile duc la Disneyland Paris. Al patrulea - nu conteaza ce varsta ai! De la 1 an pana la 100 de ani, toti au ceva de facut, distractia nu are limita de varsta. Al cincilea - nu te poti plictisi, pentru ca mereu este si va fi ceva nou de facut, mereu apar pesonaje de desene animate noi, cu alte cuvinte, ai motive sa revi mereu aici. Al saselea - poti lua masa cu orice personaj Disney…Cum suna? Mic dejun cu Mickey Mouse? Copiii vor avea amintirea vietii lor. Ei bine… motive ar mai fi! Pana atunci, vanati ofertele speciale!

Ultimele știri