Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Mia de noi cazuri pe zi vine cu noi restricții de călătorie. Tot mai multe ţări nu mai acceptă turişti din România și anulează zborurile

Numărul mare de cazuri noi de coronavirus ne strică vacanţele! Multe ţări nu mai acceptă turişti din România, în consecinţă cursele aeriene sunt anulate. Desigur, şi agenţiile de turism au de suferit.

Multe dintre ele operau doar destinaţii din Turcia, Portugalia sau Egipt, inaccesibile în acest an. Şi, pentru că prea mulţi clienţi au cerut returnarea banilor plătiţi pentru vacanţe, au ajuns să-şi declare falimentul.

Lista cu țările spre care sunt suspendate zborurile din România

Până la jumătatea lunii viitoare, adică pe 15 august, sunt suspendate zborurile spre spre Egipt, Israel, Iordania şi Turcia, Serbia, Moldova şi Liban, a anunțat Tarom.

Citește și: Acestea sunt categoriile de persoane ce vor primi gratuit 30 de măşti, lunar. Legea a fost promulgată

De asemenea, cea mai mare companie aeriană low cost din ţara noastră suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite, dar nu până pe 15 August, ci până pe 31 Iulie inclusiv.

Pasagerii care aveau curse programate în acestă perioadă pot opta fie pentru ramburasarea banilor, care va dura mai mult, fie pentru amânarea călătoriei pentru o dată ulterioară sau au dreptul să-și aleagă o altă destinație.

Recomandari