Căutare Live

Mia de noi cazuri pe zi vine cu noi restricții de călătorie. Tot mai multe ţări nu mai acceptă turişti din România și anulează zborurile

Numărul mare de cazuri noi de coronavirus ne strică vacanţele! Multe ţări nu mai acceptă turişti din România, în consecinţă cursele aeriene sunt anulate. Desigur, şi agenţiile de turism au de suferit.

Multe dintre ele operau doar destinaţii din Turcia, Portugalia sau Egipt, inaccesibile în acest an. Şi, pentru că prea mulţi clienţi au cerut returnarea banilor plătiţi pentru vacanţe, au ajuns să-şi declare falimentul.

Lista cu țările spre care sunt suspendate zborurile din România

Până la jumătatea lunii viitoare, adică pe 15 august, sunt suspendate zborurile spre spre Egipt, Israel, Iordania şi Turcia, Serbia, Moldova şi Liban, a anunțat Tarom.

Citește și: Acestea sunt categoriile de persoane ce vor primi gratuit 30 de măşti, lunar. Legea a fost promulgată

De asemenea, cea mai mare companie aeriană low cost din ţara noastră suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite, dar nu până pe 15 August, ci până pe 31 Iulie inclusiv.

Pasagerii care aveau curse programate în acestă perioadă pot opta fie pentru ramburasarea banilor, care va dura mai mult, fie pentru amânarea călătoriei pentru o dată ulterioară sau au dreptul să-și aleagă o altă destinație.

Pe lista neagră în Europa. Noi zboruri suspendate pentru România, până pe 15 august, din cauza restricțiilor impuse de c...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri