Trei obiceiuri ale oamenilor productivi, dezvăluite de experți!

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc anumite persoane să realizeze mai multe sarcini și să fie extrem de productivi. Ei bine, iată care sunt trei obiceiuri ale persoanelor productive:

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc anumite persoane să realizeze mai multe sarcini și să fie extrem de productivi. Ei bine, iată care sunt trei obiceiuri ale persoanelor productive:

  • Nu iau niciodată prânzul la birou

Oamenii foarte productivi nu mănâncă niciodată prânzul la birou. „Dacă vă gândiţi să luaţi masa la birou, în zece minute, pentru că astfel veţi economisi timp şi vă veţi ajuta să fiţi productiv, gândiţi-vă încă o dată“, spune strategul social media de la Intel, Ekaterina Walter.
„Nu este sănătos pentru dvs. şi nici nu vă va face mai productivi, deci luaţi-vă timp pentru prânz şi încercaţi să vă bucuraţi de pauza de masă“.

  • Rezolvă întotdeauna sarcinile dificile în acel moment al zilei în care se simt cel mai concentraţi

Aceşti oameni îşi dau seama în ce moment al zilei sunt cei mai productivi şi îşi fac timp în acea perioadă pentru realizarea sarcinilor care necesită multă atenţie. „Lucrul important aici este să ne asigurăm că nu există nimic care să vă distragă în acel moment“, explică Walter. „Dacă vă menţineţi concentrarea, creativitatea va creşte şi rezultatele vor fi mai bune. De asemenea, veţi rezolva mult mai repede ce aveţi de făcut“, a explicat Ekaterina Walter.

  • Fac pauze dese, în afara spaţiului de lucru

„Uneori, trebuie doar să mergi în parc, la cafenea sau la o plimbare pe jos pentru a fi mai inspirat şi mai creativ“, spune Walter. „Când oamenii foarte productivi încep să simtă că biroul lor devine un loc de distragere constantă, se ridică şi merg într-un alt loc, iar uneori sunt însoţiţi şi de alţi colegi.

Vezi cele mai noi oferte cu locuri de muncă din țară și din străinătate, pe Lajumate.ro.

Ultimele știri