Antena Căutare

Ce contează cu adevărat pentru un angajat fericit în România!

Jumătate din cei care au un job stabil în prezent se gândesc să își schimbe locul de muncă în acest an. Iată ce este cu adevărat important pentru un angajat fericit:

Jumătate din cei care au un job stabil în prezent se gândesc să își schimbe locul de muncă în acest an. Iată ce este cu adevărat important pentru un angajat fericit:

Esenţială pentru gradul de satisfacţie al angajaţilor este calitatea vieţii la locul de muncă. Chiar dacă cei mai mulți afirmă că poziţia pe care o ocupă în prezent îi inspiră şi îi motivează, foarte mulți dintre aceștia afirmă că sunt stresaţi.

Pentru românii cu studii superioare este mult mai important ca jobul să îi stimuleze intelectual, în timp ce pentru cei cu studii medii, contează mai mult salariul.

Atunci când angajații își caută un loc de muncă iau în calcul: salariul şi pachetul de beneficii, responsabilităţile şi activitatea de zi cu zi, flexibilitatea companiei şi programul de lucru.

Top motive pentru care românii își schimbă locul de muncă:

● pentru un loc de muncă mai potrivit abilităţilor şi aspiraţiilor lor

● pentru un salariu mai bun

● pentru o stabilitate mai mare a locului de muncă

Dacă te numeri printre românii care vor să își caute un nou loc de muncă, atunci intră pe JobZZ.ro, cea mai nouă platformă destinată locurilor de muncă, sigur vei găsi o poziție care să îți facă cu ochiul.

Harta locurilor de muncă din România: unde sunt cele mai multe poziții?... Majoritatea românilor își caută viitoarea locuință online!...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x