Antena Căutare

Emilia, lovită cu mașina de primarul Stelu! Cea mai mare fantezie e ei s-a îndeplinit: „Stelu, soțul meu...”

Simpaticul nostru jurnalist din Mangalița este iar pus pe verificări și a luat la ochi consumul de vopsea declarat în Mangalița.

Simpaticul nostru jurnalist din Mangalița este iar pus pe verificări și a luat la ochi consumul de vopsea declarat în Mangalița.

Consumul declarat, nu și consumat! Așadar, unde s-au dus banii și ce s-a făcut cu atâta vopsea?! Mai mult decât atât, el descoperă o groapă uriașă, în care cade. Și uite așa, el are un nou motiv de a merge la primar, să facă sesizare.

Și în timp ce mergeau spre locul cu pricina, primarul Stelu i-a explicat jurnalistului că el a adus banii în Mangalița, că oamenii erau atât de săraci înainte încât nici gropi nu aveau.

Doar că neatenția l-a făcut pe primar să dea cu mașina peste Emilia și...uite așa a mai apărut o problemă! Femeia a fost după de urgență la spital și, profitând de situația ce îi poate fi favorabilă, Emilia l-a corupt pe medic să îl convingă pe primarul Stelian Manole să se prefacă în soțul ei, căci altfel „consecințele pot fi extrem de grave și pacienta poate rămâne cu sechele”.

Și uite așa, primarul din Mangalița a ajuns acasă cu Emilia, în calitate de „soț și soție”, ba chiar și în dormitor!

Bebe de la Mangalița, asfalt cu dedicație pentru primarul Stelian Manole! „I-auzi pe asta...”... Secretara Flori ia lecții de condus „sălbatic” de la Sică, polițistul din Mangalița!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x