Antena Căutare

Bebe de la Mangalița, asfalt cu dedicație pentru primarul Stelian Manole! „I-auzi pe asta...”

SÎncepe încă o zi în superba Mangalița! Primarul Stelu este pus pe fapte mari, căci îl așteaptă pe Bebe cu care să facă un contract de asfaltare. Căci ce alt contract e mai bun decât ăla în care toată lumea are de câștigat?

Începe încă o zi în superba Mangalița! Primarul Stelu este pus pe fapte mari, căci îl așteaptă pe Bebe cu care să facă un contract de asfaltare. Căci ce alt contract e mai bun decât ăla în care toată lumea are de câștigat?

Bebe, om de afaceri, dar și manelist priceput, care face declarații pe bandă rulată la toți care îi fac pe plac, parchează mașina în fața primăriei și coboară, pe covorul roșu ce i s-a pregătit special.

„Toată lumea are contracte cu Bebe și firma lui, SC Gaura Neagră SRL. El știe să dea înapoi la oameni”, a explicat primarul din Mangalița.

Și toată lumea de la primărie i-a ieșit întâmpinare lu Bebe! Primarul Stelian Manole, mai fericit ca niciodată, este pe punctul de-a mai face un contract de asfaltare, din care să aibă toată lumea de câștigat.

Într-un moment petrecut la baie, Bebe se destăinuie primarului că, din banii de la contractul anterior de asfaltare, și-a făcut implant de păr, liposucție și...alte intervenții estetice, menite să îl facă mai bărbat!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x