Antena Căutare

Top cinci cele mai TARI faze din Mangalița sezonul 1. Domn' primar, polițistul Sică și Flori au făcut senzație cu momentele lor

Serialul de comedie Mangalița revine, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1. Actorii au avut parte de numeroase momente amuzante și de o serie de întâmplări care i-au luat pe nepregătite, dar până să ne bucurăm de ce este nou, să ne reamintim cele mai tari faze petrecute în sezonul 1.

Top cinci cele mai TARI faze din Mangalița sezonul 1. Domn' primar, polițistul Sică și Flori au făcut senzație cu momentele lor
Domn' primar, polițistul Sică și Flori au făcut senzație cu momentele lor

Serialul Mangalița, episodul 3. Flori, gest extrem ca să scape de un blestem. Secretara atacă cu bălegar!

Ca să scape de blestem și de deochi, secretara Flori recurge la un gest extrem. "Adorata" primarului Stelu atacă cu bălegar locuința celei pe care o bănuiește de lucruri necurate. Îi e alături Emilia, "doamna doctor", iubita "închipuită" a lui Stelu, care ar face orice să o țină pe Flori cât mai departe de domn' primar.

Vezi AICI tot ce s-a întâmplat în Mangalița, sezonul 1.


Serialul Mangalița, episodul 3. Tovarășul Nicolae Ceușescu în inima localnicilor: Așteptăm ziua când comunismul va învinge din nou

Bozovici, rivalul principal al primarului, are parte de o discuție cu un comunist convins. "Tovarășul Nicolae Ceaușescu a fost cel mai mare patriot", susține omul, privind cu stimă un tablou în care apare chipul fostului dictator. "A fost un criminal care a primit ce a meritat", e replica lui Bozovici, care îl scoate din minte pe bărbat. Cum se încheie dialogul?


Serialul Mangalița, episodul 4. Stelian Manole, primarul Mangaliței, o ameninţă pe secretara Flori cu concedierea!


Serialul Mangalița, episodul 5. Regulile de circulație ale lui Sică, polițistul din Mangalița

Prin Mangalița, Flori are parte de cursuri de condus! Bebe de la Mangalița i-a promis că-i dă amșina să conducă, motiv pentru care secretara primarului Stelian Manole s-a apucat de exersat prin trafic.


Serialul Mangalița, episodul 3. Secretara Flori s-a albăstrit la gură: Cred că ai fost deocheată. Nu trece cu medicamente

În serialul Mangalița, episodul 3, secretara Flori s-a albăstrit la gură, după ce a băut... cafea. Emilia pune la cale un atac la secretara Flori.

Serialul Mangalița, episodul 3. Intitulată consilier pe probleme de sănătate, dr. Emilia Vulpe, aceasta ar face orice să o convingă pe Flori să nu-i mai accepte avansurile lui "domn' primar".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x