Antena Căutare

Primarul Stelian Manole a organizat un târg la Zilele Oraşului Mangaliţa! Ce profit și-a propus să obțină. „L-am făcut ca să luăm de la săraci!"

În episodul zece al serialului de comedie „Mangalița”, micul orășel de provincie sărbătorește 343 de ani de atestare documentară! Prilej excelent pentru primarul Stelian Manole să organizeze „un târg frumos și un spectacol istoric” pentru el… Adică pentru localnici, firește!

Primarul Stelian Manole a organizat un târg la Zilele Oraşului Mangaliţa! Ce profit și-a propus să obțină. „L-am făcut ca să luăm de la săraci!"
Stelian Manole.

„Muncitori, negustori, țărani sau cărturari, am îndurat destul jugul dușman, risipa și tăierea banului public. Măcar acum în ceasul târziu, înșfăcați sabia, bâta de baseball sau sapa și să alungăm vrășmașul roșu dintre noi, fie că are seceră, sapă, stea sau semilună!”, a spus primarul Stelian Manole, interpretat de Teodor Corban, cu o coroană pe cap, în ceea ce s-a vrut a fi un spectacol istoric.

Primarul Stelian Manole a explicat motivul oficial pentru care a organizat târgul.

„Anul acesta se împlinesc 343 de ani de atestare documentară a Mangaliței. Și m-am gândit să sărbătorim cu un târg frumos și un spectacol istoric. Mangalițenii sunt morți după pâine și circ... Voiam să zic istorie și cultură!”, a spus el.

Însă, când lângă el a apărut Flori, care i-a dat raportul cu privire la profitul întregii afaceri, Stelu nu a fost chiar mulțumit.

„Vești bune, barosenia ta! Până acum s-a vândut zece butoaie de bere, zece litri de vin, 20 de kile de carne de porc și 30 de kile de carne de oaie. Și un piept de pui. L-a luat Bozovici.

Dacă adunăm banii de pe chirie tarabe, cu banii de pe încasări și cu banii de pe sponsorizări și scădem banii de ne-a întrebat cineva de ce nu dăm bon, iese un profit de 200%!”, i-a raportat ea, cu satisfacție.

Dar un profit atât de mic nu i s-ar putea potrivi lui Stelu încoronat!

„Cifre bune, dar tu crezi că strămoșii noștri s-au jertfit doar pentru 200%? Străbunii noștri s-au jertfit pentru minim 400%! Păi da ce, noi am făcut târgul acesta ca să ajungem săraci? Noi am făcut târgul acesta ca să luăm de la săraci!”, a spus el, pe un ton categoric.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x