Antena Căutare

Primarul Stelian Manole și-a combinat fiica, în fața lui Dumitru Bozovici, cu fiul unui bogătaș! „M-aș duce și eu cu el dacă n-aș fi creștin ortodox!”

Primarul Stelian Manole și-a combinat fiica, în fața lui Dumitru Bozovici, cu fiul unui bogătaș. Dar nu s-a băgat în viața „purcelușei lui”! Nici vorbă! Doar și-a făcut cunoscută o opinie.

Primarul Stelian Manole și-a combinat fiica, în fața lui Dumitru Bozovici, cu fiul unui bogătaș! „M-aș duce și eu cu el dacă n-aș fi creștin ortodox!”
Fiica primarului Stelian Manole.

În timpul unui așa-zis spectacol de teatru cu temă istorică, Dumitru Bozovici a văzut cum fiica primarului, după care i s-au aprins călcâiele, a plecat cu un alt bărbat, pe care l-a adus chiar Stelu.

Scenariul a fost schimbat de primarul Selu, astfel că fiul băgătașului a apărut să o salveaze pe prințesa Mangalița și să îi „toarne nouă plozi”.

„Îmi permit să mă amestec în viața purcelușei mele? Nuuu… Ferească Dumnezeu! Dar am voie să am și eu o părere? Păi da! Și părerea mea este că tatăl lui Nicu e milionar și n-ar fi rău să deschidă o fabrică la noi în oraș, că suntem o familie! Că așa s-au întărit toate familiile celebre! Familia Rockefeller, familia Kennedy, familia Flinstone… Toți!”, a explicat primarul Stelian Manole.

„Ăsta moștenește 50 de milioane de dolari dacă îi crapă tac-su. M-aș duce și eu cu el dacă n-aș fi creștin ortodox. Păi tu credeai că Ioana mea o să rămână cu un sărăntoc ca tine?!", i-a spus el lui Dumitru Bozovici.

Primarul Stelian Manole a organizat un târg la Zilele Oraşului Mangaliţa! Ce profit și-a propus să obțină. „L-am făcut c... Secretara Flori a pus la cale un plan periculos... cu mici! „Cuvântul e unul, trei săptămâni de concediu e trei!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x