Primarul Stelian Manole și-a combinat fiica, în fața lui Dumitru Bozovici, cu fiul unui bogătaș! „M-aș duce și eu cu el dacă n-aș fi creștin ortodox!”

Primarul Stelian Manole și-a combinat fiica, în fața lui Dumitru Bozovici, cu fiul unui bogătaș. Dar nu s-a băgat în viața „purcelușei lui”! Nici vorbă! Doar și-a făcut cunoscută o opinie.

Fiica primarului Stelian Manole.

În timpul unui așa-zis spectacol de teatru cu temă istorică, Dumitru Bozovici a văzut cum fiica primarului, după care i s-au aprins călcâiele, a plecat cu un alt bărbat, pe care l-a adus chiar Stelu.

Scenariul a fost schimbat de primarul Selu, astfel că fiul băgătașului a apărut să o salveaze pe prințesa Mangalița și să îi „toarne nouă plozi”.

„Îmi permit să mă amestec în viața purcelușei mele? Nuuu… Ferească Dumnezeu! Dar am voie să am și eu o părere? Păi da! Și părerea mea este că tatăl lui Nicu e milionar și n-ar fi rău să deschidă o fabrică la noi în oraș, că suntem o familie! Că așa s-au întărit toate familiile celebre! Familia Rockefeller, familia Kennedy, familia Flinstone… Toți!”, a explicat primarul Stelian Manole.

„Ăsta moștenește 50 de milioane de dolari dacă îi crapă tac-su. M-aș duce și eu cu el dacă n-aș fi creștin ortodox. Păi tu credeai că Ioana mea o să rămână cu un sărăntoc ca tine?!", i-a spus el lui Dumitru Bozovici.

Ultimele știri