Căutare Live

Eric Dobriceanu la Marea Unire ZU 2020. “Deșteaptă-te, române” într-o variantă cum doar el o poate cânta

Eric Dobriceanu, câștigătorul Next Star, a urcat pe scena de la Marea Unire ZU 2020 pentru a interpreta “Deșteaptă-te, române”.

Eric Dobriceanu la Marea Unire ZU 2020. “Deșteaptă-te, române” într-o variantă cum doar el o poate cânta

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

În 2020, un an atât de dificil pentru artiști, Marea Unire ZU aduce cel mai mare concert din pandemie.

Marea Unire Zu împlinește în 2020 10 ani de la prima ediție. Pe scena de la Marea Unire ZU urcă 30 de artiști care se vor bucura să fie din nou alături de fanii lor, în fața unui public, într-un concert așa cum nu s-a mai văzut în anul 2020.

Eric Dobriceanu la Marea Unire ZU

Eric Dobriceanu, câștigătorul Next Star, a interpretat pe scena Marea Unire ZU imnul national, creând un moment unic. În primele clipe ale zilei de 1 decembrie a răsunat vocea prea mare a micuțului de 7 ani.

Eric a cântat cu mândrie imnul, cu mâna pe inimă, aducând fiori și reamintindu-ne că e nevoie să fim împreună mai ales la finalul acestui an dificil.

Micuțul câștigător Next Star a fost prima voce care s-a auzit de 1 decembrie la Antena 1. El a ținut să le transmită un mesaj tuturor românilor.

“La mulți ani, România! La mulți ani, români! Vă iubesc pe toți!”

Mihai Morar s-a înclinat în fața talentului micuțului cântăreț care a mărturisit că nu a avut deloc emoții atunci când a interpretat imnul national. Eric a susținut cel mai intens moment de la Marea Unire ZU. El a fost o revelație la vârsta sa atât de fragedă, participând la mai multe festivaluri importante de muzică din țară.

În afară de momentul său inedit pe scena de la Marea Unire ZU, și alți artiști de renume din țară au făcut un spectacol senzațional. Lista de artiști conține următoarele nume: The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan.

Muzica veche se unește cu muzica nouă la Marea Unire ZU, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, la Antena 1, de la 23:15!

Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU 2020. Frumoșii artiști au impresionat prin voce și ținute... Speak și Ștefania la Marea Unire ZU 2020. Faimosul cuplu din showbiz-ul românesc a făcut show de senzație pe scenă...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x