Antena Căutare

A eclipsat mireasa! Liliana, cea mai frumoasă domnișoară de onoare pentru Adriana Turcuman. Și Mirela Vaida i-a admirat rochia!

De la „nunta anului”, cea a Adrianei și Valentin Turcuman, câștigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu” nu putea lipsi cea mai bună prietenă a „Doamnei T”, Liliana.

De la „nunta anului”, cea a Adrianei și Valentin Turcuman, câștigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu” nu putea lipsi cea mai bună prietenă a „Doamnei T”, Liliana.

Bruneta a arătat senzațional la petrecere, într-o rochie neagră și mulată, care i-a pus formele în evidență. S-a distrat până dimineață alături de ceilalți invitați și s-a pozat cu mirii. Fanii au apreciat fotografiile și au lăudat-o pe Lili pentru prietenia sinceră pe care o are față de Adriana.

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", Adriana și Valentin, a înflorit odată cu jurămintele pe care şi le-au făcut în faţa lui Dumnezeu. Înconjuraţi de toate persoanele dragi lor şi cu foarte mari emoţii, Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios.

Alături le-a fost și foste concurente ale show-ului matrimonial, cât și fosta prezentatoare a emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, însoțită de soțul ei.

Fanii sunt în delir! Mirela Boureanu Vaida, din nou în faţa camerelor... Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, bănuită de o relație incestuoasă cu unchiul ei: „Îmi e dor de tine, ca un om ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x