Antena Căutare

Cătălin Movileanu de la MPFM a devenit tată. Cum arată băiețelul lui, Ștefan

Cătălin Movileanu, fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, a devenit tată în urmă cu câteva luni. Tânărul este părintele unui băiețel superb, pe care l-a numit Ștefan.

Cătălin Movileanu, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, a devenit tată în urmă cu câteva luni. Tânărul este părintele unui băiețel superb, pe care l-a numit Ștefan

Antena 1

Cătălin Movileanu este dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Acesta a participat de două ori la show-ul matrimonial, însă fără mare succes.

Se pare că bărbatul și-a găsit fericirea în afara competiției. Recent, femeia, pe care o iubește și pe care preferă să o țină ascunsă, i-a dăruit un băiețel minunat.

Ștefan, fiul fostului concurent are acum 10 luni și îi bucură viața tatălui său. Cătălin Movileanu a publicat fotografii cu micuțul său în leagăn, spre încântarea fanilor și a prietenilor, care au putut vedea cât de mult a crescut Ștefan.

De la nașterea piticului, Cătălin a postat în mediul online mai multe imagini. Prima imagine publicată îl arată pe nou-născut în maternitate, iar a doua în pătuțul lui, în timp ce se uită inocent spre obiectivul camerei de fotografiat și râde.

Citește și: Cât au crescut copiii lui Marian și ai Cristianei de la MPFM 4. Micuții sunt superbi

Care a fost parcursul lui Cătălin Movileanu în casa MPFM

Prima dată, i-a căzut cu tronc Andrada, cu care a format un cuplu. Ruptura dintre ei a avut loc după ce Cătălin a fost descalificat, chiar la cererea lui.

Decizia concurentul nu a dus doar la destrămarea relației, ci a fost nevoit să facă față și criticilor primite din partea fanilor. El spunea atunci că nu a mai suportat tensiunea și stresul din casă, așa că a hotărât să-și protejeze sănătatea și să plece.

Citește și: Traian și Corina Enea de la MPFM au o fetiță superbă. Cu cine seamănă

Deși după ieșire i-a propus să-și mai ofere o șansă, tânăra a fost de neclintit.Ghinionul a continuat să-l urmărească și nu a reușit să-și găsească aleasa, așa că a revenit din nou la MPFM.

A cunoscut-o pe Denisa, cu care a fost la un pas să se căsătorească. S-au răzgândit la scurt timp, din cauză că nu se mai înțelegeau.

Citește și: Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câțiva ani

Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x