Antena Căutare

Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție incendiară! În rochie albă, fără lenjerie intimă, a arătat mai sexy ca niciodată! Fanii: „Se vede tot!”

Denisa Nedelea, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", s-a pozat de Revelion într-o rochie albă, mulată, decupată, despre care fanii au crezut că nu s-a sinchisit să o poarte  cu lenjerie intimă!

Denisa Nedelea, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", s-a pozat de Revelion într-o rochie albă, mulată, decupată, despre care fanii au crezut că nu s-a sinchisit să o poarte cu lenjerie intimă!

În fotografia postată pe contul ei de socializare, Denisa apare îmbrăcată în rochia sexy, care-i dezvăluie formele perfecte! Fanii au înroțit butonul de Like și au felicitat-o pentru silueta perfectă. „Se vede tot!”, au spus ei, mai ales că poziția adoptată, cocoțată, a fost una mai mult decât generoasă!

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche în competiția matrimonială, dar este doar o chestiune de timp până inima ei va fi cucerită de un bărbat.

Mireasa Liliana, mai sexy ca oricând! Fanii: „Luțu, bătăușu' , ce femeie ai alături!” Mesajul emoționant pentru fani al... Ce party, ce huzur? Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu” au petrecut Revelionul acasă, în căminul de ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x