Antena Căutare

E ilegal sau nu să se strângă bani pentru Edith de la „Mireasă pentru fiul meu”?! „Cine doreşte să contribuie cu o sumă cât de mică pentru a lua cadouri şi flori pentru fata noastră!”

Edith și Ali de la  „Mireasă pentru fiul meu” nu mai formează un cuplu, iar tânărul a părăsit show-ul matrimonial. Concurenta a rămas cu inima frântă în Casa Mireselor, dar fanii ei îi sunt alături mai mult ca niciodată.

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai formează un cuplu, iar tânărul a părăsit show-ul matrimonial. Concurenta a rămas cu inima frântă în Casa Mireselor, dar fanii ei îi sunt alături mai mult ca niciodată.

„Cine doreşte să contribuie cu o suma cât de mică pentru a lua cadouri şi flori pentru fata noastră!”, e mesajul postat pe un grup de susținere dedicat frumoasei concurente. Admiratorii ei au fost emoționați până la lacrimi de drama tinerei.

Alții, mai cârcotași s-au întrebat dacă e un demers legal. Voi ce părere aveți?

E drept că bruneta nu traversează cea mai roz perioadă din viața ei.

Adio, visul frumos s-a terminat? Valentin este atenționat, de fiecare dată când greșește, de iubita sa Andrada. Primele ... Cu un ochi atent, sexy Cruduța analizează petrecerea burlacilor! Fosta asistentă TV este mai iscoditoare ca oricând!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x