Mireasa pentru fiul meu

Edith și Ali au spus adevărul! Fani erau nedumeriți: „Mai sunteți sau nu împreună? Acum că banii s-au terminat, o fi fugit tinerelul?”

 
+3 click pentru
galerie

Edith și Ali, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu", au fost mult mai discreți în ultimul tim cu aparițiile lor, iar fanii intraserră deja la bănuieli. 

 „Mai sunteți sau nu împreună? Acum că banii s-au terminat, o fi fugit tinerelul?”, a fost dilema câtorva cârcotași de pe grupurile dedicate show-ului matrimonial. 

Mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi au o relație frumasă și se iubesc mai mult ca oricând. Cea care a lămurit totul a fost Edith. La cererea fanilor, a publicat două fotografii recente în care apare alături de Ali, iubitul ei. Iar descrierile în acest caz chiar sunt de prisos.

Vă reamintim că cei doi tineri o luaseră pe drumuri separate, dar dragostea lor a învins, iar acum nu numai că aceştia sunt din nou împreună, ba chiar mai îndrăgostiți ca niciodată.

Vestea a fost întâmpinată cu mare bucurie în rândul fanilor de la "Mireasă pentru fiul meu" şi asta pentru că Edith și Ali au fost, de-a lungul timpului, cei mai apreciaţi concurenţi ai show-ului matrimonial.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe