Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Liliana, una dintre cele mai iubite foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, a făcut un gest emoționant pentru Luțu, iubitul bătăuș

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu, și pare fericită, deși a recunoscut și în emisiune că tânărul are foarte multe accese de violență. Tineri, frumoși, dar mai ales îndrăgostiți, cei doi au luat-o de la capăt, chiar dacă în trecut, tânărul era violent, ba chiar ar fi încercat să-i ia viața brunetei.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu, și pare fericită, deși a recunoscut și în emisiune că tânărul are foarte multe accese de violență. Tineri, frumoși, dar mai ales îndrăgostiți, cei doi au luat-o de la capăt, chiar dacă în trecut, tânărul era violent, ba chiar ar fi încercat să-i ia viața brunetei.

Recent, Liliana și-a setat ca poză de copertă Facebook, o imagine cu iubitul ei și cu patrupedul lor, cățelușa Bella. Fanii au fost sensibilizați de acest gest: „Câtă iubire și fidelitate, mai rar!”.

În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre relația lor trecută, dar asta nu a împiedicat-o să revină în brațele lui după ce a ieșit din Casa Mireselor.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu tânărul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar apoi, Luțu a devenit extrem de violent cu femeia pe care o iubea. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Acum cei doi par mai fericiți ca oricând.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video