Antena Căutare

Mama lui Cătălin Movileanu de la MPFM, doamna Maria, a murit. Mesajul trist al fostului concurent

Cătălin Movileanu, fost concurent al show-ului Mireasă pentru fiul meu a decedat, iar anuțul a fost făcut de fiul doamnei Maria.

Cătălin Movileanu la MPFM Galerie
Mama lui Cătălin Movileanu de la MPFM, doamna Maria | Antena 1

Doamna Maria, cea care l-a însoțit în competiția Mireasă pentru fiul meu pe Cătălin Movileanu s-a stins din viață. „R.I.P. Doamna Maria (mama)!”, a scris fostul concurent al show-ului matrimonial pe contul său de Facebook.

Citește și: Îți amintești de Mihaela și Ioan de la vechiul MPFM? Ce s-a ales de ei după ce s-au despărțit. Iată ce familii superbe au

Doamna Maria, mama fostului concurent de la Mireasă pentru fiul meu, Cătălin Movileanu, a murit

Alături de mesajul „Odihnește-te în pace”, Cătălin a publicat și o fotografie alb-negru a mamei sale.

Doamna Maria i-a fost alături lui Cătălin Movileanu în parcursul său din emisiune. Cei car eîl urmăresc i-au trannsmis condoleanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care a fost parcursul lui Cătălin Movileanu în casa MPFM

Cătălin Movileanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Acesta a participat de două ori la show-ul matrimonial, însă fără mare succes.

Prima dată, i-a căzut cu tronc Andrada, cu care a format un cuplu. Ruptura dintre ei a avut loc după ce Cătălin a fost descalificat, chiar la cererea lui.

Citește și: Elly și Christian Shonea de la MPFM și-au botezat fetița. Primele imagini de la evenimentul special

Decizia concurentul nu a dus doar la destrămarea relației, ci a fost nevoit să facă față și criticilor primite din partea fanilor. El spunea atunci că nu a mai suportat tensiunea și stresul din casă, așa că a hotărât să-și protejeze sănătatea și să plece.

Deși după ieșire i-a propus să-și mai ofere o șansă, tânăra a fost de neclintit.Ghinionul a continuat să-l urmărească și nu a reușit să-și găsească aleasa, așa că a revenit din nou la MPFM.

Citește și: Traian și Corina Enea de la MPFM vor fi părinți pentru a doua oară. Cuplul a postat poză cu ecografia fătului

A cunoscut-o pe Denisa, cu care a fost la un pas să se căsătorească. S-au răzgândit la scurt timp, din cauză că nu se mai înțelegeau. Se pare că bărbatul și-a găsit fericirea în afara competiției. În prezent, Cătălin Movileanu este tatăl unui băiețel pe nume Ștefan.

Video Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează!?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi mai minunaţi!" Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează!?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi mai minunaţi!" Sambata, 04.03.2017, 17:13
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Oana și Cosmin de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 5 au spus ”Da” și în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri au un copil și abia acum au decis să se cunune religios.

Luni, 21.08.2023, 17:58
Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Reymond de la MPFM sezonul 3 s-a numărat printre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii, fiind susținut de public și reușind să câștige atunci și marele premiu. Ce mai face și cum arată în prezent, la 9 ani de la difuzarea show-ului matrimonial.

Duminica, 30.07.2023, 16:01
Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly și Cristian Shonea au fost concurenți în sezonul 4 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1. După aproape 8 ani de căsnicie, tânăra a publicat un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

Duminica, 30.07.2023, 13:18
Îi mai ții minte pe Nicoleta și Cătălin de la MPFM? Au fost în sezoane diferite și acum au o familie superbă: ”Destinul”

Îi mai ții minte pe Nicoleta și Cătălin de la MPFM? Au fost în sezoane diferite și acum au o familie superbă: ”Destinul”

Deși au participat la sezoane diferite ale emisiunii Mireasă pentru fiul meu, Nicoleta și Cătălin Stoica formează acum o familie superbă. Cei doi sunt căsătoriți și au un băiețel.

Sambata, 29.04.2023, 11:34
x