Antena Căutare

Mama lui Cătălin Movileanu de la MPFM, doamna Maria, a murit. Mesajul trist al fostului concurent

Cătălin Movileanu, fost concurent al show-ului Mireasă pentru fiul meu a decedat, iar anuțul a fost făcut de fiul doamnei Maria.

Cătălin Movileanu la MPFM Galerie
Mama lui Cătălin Movileanu de la MPFM, doamna Maria | Antena 1

Doamna Maria, cea care l-a însoțit în competiția Mireasă pentru fiul meu pe Cătălin Movileanu s-a stins din viață. „R.I.P. Doamna Maria (mama)!”, a scris fostul concurent al show-ului matrimonial pe contul său de Facebook.

Citește și: Îți amintești de Mihaela și Ioan de la vechiul MPFM? Ce s-a ales de ei după ce s-au despărțit. Iată ce familii superbe au

Doamna Maria, mama fostului concurent de la Mireasă pentru fiul meu, Cătălin Movileanu, a murit

Alături de mesajul „Odihnește-te în pace”, Cătălin a publicat și o fotografie alb-negru a mamei sale.

Doamna Maria i-a fost alături lui Cătălin Movileanu în parcursul său din emisiune. Cei car eîl urmăresc i-au trannsmis condoleanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care a fost parcursul lui Cătălin Movileanu în casa MPFM

Cătălin Movileanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Acesta a participat de două ori la show-ul matrimonial, însă fără mare succes.

Prima dată, i-a căzut cu tronc Andrada, cu care a format un cuplu. Ruptura dintre ei a avut loc după ce Cătălin a fost descalificat, chiar la cererea lui.

Citește și: Elly și Christian Shonea de la MPFM și-au botezat fetița. Primele imagini de la evenimentul special

Decizia concurentul nu a dus doar la destrămarea relației, ci a fost nevoit să facă față și criticilor primite din partea fanilor. El spunea atunci că nu a mai suportat tensiunea și stresul din casă, așa că a hotărât să-și protejeze sănătatea și să plece.

Deși după ieșire i-a propus să-și mai ofere o șansă, tânăra a fost de neclintit.Ghinionul a continuat să-l urmărească și nu a reușit să-și găsească aleasa, așa că a revenit din nou la MPFM.

Citește și: Traian și Corina Enea de la MPFM vor fi părinți pentru a doua oară. Cuplul a postat poză cu ecografia fătului

A cunoscut-o pe Denisa, cu care a fost la un pas să se căsătorească. S-au răzgândit la scurt timp, din cauză că nu se mai înțelegeau. Se pare că bărbatul și-a găsit fericirea în afara competiției. În prezent, Cătălin Movileanu este tatăl unui băiețel pe nume Ștefan.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x