Antena Căutare

Natașa, criticată și după ce arată ca un fotomodel: „Degeaba a slăbit, dacă ținea cura înainte de a intra în Casa Mireselor și nu avea șunci, acum era ea nevasta lui Păcală!”

Criticată intens pentru că este neglijentă cu aspectul fizic, Natașa, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a luat măsuri.

Criticată intens pentru că a fost neglijentă cu aspectul fizic, Natașa, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a luat măsuri drastice. Iar rezultatele au fost peste așteptări! Fosat cncurentă arată ca un fotomodel!

Imaginile postate de Natașa pe Facebook sunt mai mult decât concludente, Nati arătând extraordinar. Unii însă au fost foarte cârcotași.

„Degeaba a slăbit, dacă ținea cura înainte de a intra în Casa Mireselor și nu avea șunci, acum era ea nevasta lui Păcală!”, i-au scris unii admiratori. Cu toate astea,Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut acum, cu noul look.

A fost des criticată pentru faptul că s-a îngrăşat foarte mult în timpul competiţiei şi chiar dacă nu a vociferat vreodată, Nataşa a suferit foarte mult din această cauză. Ea a explicat că a avut probleme de sănătate, precum și o medicamentație nepotrivită.

Surpriză de proporții! Ce a apărut pe Facebook-ul Andradei de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii nu știu ce să mai crea... Mirela Boureanu Vaida, despre finalul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu": "Mi se pare nedrept, pentru că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x