Mireasa pentru fiul meu

Natașa, criticată și după ce arată ca un fotomodel: „Degeaba a slăbit, dacă ținea cura înainte de a intra în Casa Mireselor și nu avea șunci, acum era ea nevasta lui Păcală!”

 
+2 click pentru
galerie

Criticată intens pentru că a fost neglijentă cu aspectul fizic, Natașa, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a luat măsuri drastice. Iar rezultatele au fost peste așteptări! Fosat cncurentă arată ca un fotomodel!

Imaginile postate de Natașa pe Facebook sunt mai mult decât concludente, Nati arătând extraordinar. Unii însă au fost foarte cârcotași.

„Degeaba a slăbit, dacă ținea cura înainte de a intra în Casa Mireselor și nu avea șunci, acum era ea nevasta lui Păcală!”, i-au scris unii admiratori. Cu toate astea,Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut acum, cu noul look. 

A fost des criticată pentru faptul că s-a îngrăşat foarte mult în timpul competiţiei şi chiar dacă nu a vociferat vreodată, Nataşa a suferit foarte mult din această cauză. Ea a explicat că a avut probleme de sănătate, precum și o medicamentație nepotrivită.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe