Antena Căutare

Paul Chirilă a vorbit despre plecarea de la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Mi-a fost greu (...) Vreau liniște!”

Paula Chirilă a preluat cârma emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, după ce Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe Vladimir.

Paula Chirilă a preluat cârma emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, după ce Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe Vladimir.

În tot acest timp, actuala prezentatoare s-a confruntat cu numeroase critici și situații care, la început, au făcut-o să clacheze.

Într-un interviu acordat Ralucăi Dumitru și lui Bote de la Antena Stars, Paula a dezvăluit că a fost pe punctul de a renunța.

"Dacă deranjezi pe unul care are mai mulţi susţinători, te terfelesc pe Facebook. Fac petiţii ca să mă dea afară. Mi-a fost greu la început. (...) Mulţi mi-au zis să nu renunţ, dar îmi venea să le zic, dar mai lăsaţi-mă, vreau linişte, lăsaţi-mă!", a mărturisit aceasta.

Însă totul a trecut cu bine, iar acum Paula se pregătește de Craciun. Primul pas, o bucurie dulce în casa băieților!

Ninsorile se lasă aşteptate în continuare. Dar până când? Flavia ne spune dacă vom avea zăpadă de Sărbători... Surpriză, în direct! El va prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu“ alături de Paula Chirilă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x