Antena Căutare

Pe Mirela Vaida o știe toată lumea! Însă nu mulți știu cât de bine arată Alexandru, soțul ei. Imaginea de mii de Like-uri

La nunta Adrianei și a lui Valentin Turcuman, nu putea lipsi cea care a fost martora acestei povești de dragoste care a cucerit întreaga Românie: Mirela Boureanu Vaida!

La nunta Adrianei și a lui Valentin Turcuman, nu putea lipsi cea care a fost martora acestei povești de dragoste care a cucerit întreaga Românie: Mirela Boureanu Vaida! Și dacă toată lume o știe pe fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu”, de data asta fanii au putut să-l vadă și pe Alexandru Vaida, soțul și tatăl copiilor ei.

Un bărbat înalt, elegant și distins: acesta este profilul acestuia. Impresionată până la lacrimi, Adriana Turcuman a ținut să le mulțumească soților Vaida pentru participarea la cel mai fericit eveniment din viața lor.

„Multumim din suflet, doamna Mirela si domnul Alexandru! 😊 Va multumim ca ati ales sa va faceti timp pentru a fi alături de noi in unul dintre cele mai importante evenimente ale vietii noastre! Familia Turcuman imbratiseaza cu mare drag frumoasa familie Vaida!”, a scris Adriana.

Mirela și Alexandru Vaida s-au cunoscut în 2005, s-au căsătorit în 2009 și în 2015 și-au cunoscut primul copil, pe micușa Carla. În 2016, a venit pe lume Valadimir.

Carmen, „cumințenia întruchipată” de la „Mireasă pentru fiul meu”, cu burtica la vedere! Fanii: „Ai rămas însărcinată?”... Melodia pe care Paula Chirilă, prezentatoare de la „Mireasă”, o ține pe ”repeat”! După ce o vei asculta, îi vei lua exem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x