Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Cristiana și Marian au făcut senzație cu ultimul mesaj postat pe o rețea de socializare

Surpriză de zile mari pentru fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce un cunoscut cuplu a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Surpriză de zile mari pentru fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce un cunoscut cuplu a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Este vorba despre Cristiana și Marian, doi tineri a căror viață s-a schimbat radical după terminarea cunoscutului show matrimonial de la Antena 1.

Cei doi au devenit părinți și parcă asta i-a responsabilizat și mai mult. Marian a intrat de minune în rolul de tătic, iar Cristiana se topește de dragul lor.

Articolul continuă după reclamă

Recent, tânăra mămică a postat pa o pagina de socializare o fotografie cu soțul și cu fiul lor, chiar în timpul unui moment intim de familie. Cine ar fi crezut că îi va vedea pe cei doi în ipostaza de a deveni părinți atât de tandri într-un timp scurt?

Așa arată o mânuță de om cu un munte de ambiție! Ziad învață să scrie folosind sticle de plastic, fiindcă nu are bani de proteze!

„Vreau să vă spun că acest moment m-a topit … Această poză am făcut-o aseară, când a venit soțul meu de la job! Priviți cum îl iubim noi pe tati!! Iubirile mele!”

Pentru cei care nu știu, cei doi au format un cuplu încă din 2014, în timpul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. S-au căsătorit chiar în marea finală și apoi, un an mai târziu, li s-a născut fiul Rian Daniel.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x