Antena Căutare

Băieții s-au întors împotriva lui David. Tânărul, ținta jignirilor și amenințărilor din partea lui Radu și Ștefan

Tensiunile dintre David și Radu nu par să înceteze. În conflicul dintre ei a intervenit și Ștefan, care îl sprijină pe fiul doamnei Ana.

David, dupa cearta cu Radu si Stefan
Tensiunile dintre David și Radu nu par să înceteze | Captura TV

Cei trei băieți au avut un schimb dur de replici după ce David a amintit de faptul că Ștefania a fost prima opțiune a lui Radu, lucru care ar fi deranjat-o pe Mădălina.

”Trăiești în propriul tău film. Ești o falsitate întruchipată aici. Tu ai spus că afară ești într-un fel, aici într-un fel”, a spus Radu după ce au ajuns în casa băieților.

David i-a reproșat că l-a bârfit, moment în care Radu a replicat că îi poate zice, în față, părerea lui.

”Ești un fals, ești o persoană care are probleme psihice pentru că nu ai cum să stai după o femeie patru ani fără să-ți facă nimic și tu să zici că o iubești. Dacă eram afară și ne întâlneam, erai cu totul alt om pentru că erai cu morcovul undeva, așa că las-o.

Tu ai spus în cameră că o să mă faci să răbufnesc, 'să te fac să-mi dai una, ca să te elimin'.”, a spus băiatul doamnei Ana, care a precizat că va face în așa fel ca David să fie nominalizat când se vor face eliminări.

Iată cearta dintre Radu, Ștefan și Radu:

Cătălina de la „Mireasa” nu s-a mai ascuns și a izbucnit în lacrimi! Ce a mărturisit: „Vreau să le spun”... Ștefan rămâne constant în privința Ștefania. Ce părere are concurenta de la ”Mireasa” despre atenția băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x