Căutare Live

Când este Finala Mireasa sezonul 3. La ce oră va începe și cum pot fi votați finaliștii

Sezonul 3 al show-ului matrimonial Mireasa se va încheia pe 1 august 2021. Marea Finală va fi, așadar, duminică, de la ora 15:30.

Sezonul 3 al show-ului matrimonial Mireasa se va încheia pe 1 august 2021. Marea Finală va fi, așadar, duminică, de la ora 15:30

Antena 1

Ultima Gală Mireasa sezon 3 va avea loc duminică și va începe la ora 15:30. Emisiunea moderată de Simona Gherghe se va încheia cu o Finală spectaculoasă, în care unele dintre cuplurile formate în cadrul show-ului matrimonial își vor uni destinele.

Conform regulamentului, în Finala show-ului matrimonial Mireasa sezon 3, vor intra perechile și concurenții care se află în concurs la acest moment.

În lupta pentru Marele Premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

Cine alege câștigătorii emisiunii Mireasa sezon 3

În cadrul Finalei Mireasa sezon 3, din 27 iulie 2021, după ce Simona Gherghe va striga stop vot, clasamentul va fi prezentat pentru fiecare dintre cuplurile ajunse în această etapă a emisiunii.

Citește și: Mireasa, 26 iulie 2021, sezonul 3. Anamaria și Bogdan, iubirea oferă mereu răspunsul cel mai bun: Ne vom căsători pe 1 august!

Așadar, publicul este cel care are ultimul cuvânt în ceea ce privește câștigătorii celui de al treilea sezon Mireasa.

Finala Mireasa sezon 3: Unde pot fi votați concurenții

Telespectatorii își pot susține concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot ca pe tot parcursul sezonului trei al show-ului matrimonial Mireasa: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 3

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 3.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ce se întâmplă dacă cuplul de pe primul loc nu se căsătorește în Finala Mireasa sezon 3

Dacă perechea cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în Finala emisiunii Mireasa sezon 2.

Citește și: Mireasa, 26 iulie 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze, o poveste de iubire marcată de multe controverse

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se cunune.

Mireasa 2021, sezonul 3. Foștii concurenți s-au întors în casa Mireasa. Cine a venit la petrecerea de sâmbătă seara... Mireasa 2021, sezon 3. Băieții au mers la proba pentru costumul de mire. Reacția fetelor când au văzut alegerile lor...
Ultimele știri