Antena Căutare

Care e statusul relației dintre Andrada și Victor de la Mireasa. Toți au crezut că s-au despărțit după ce pozele cu ei au dispărut

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 îi țin cu sufletul la gură pe susținătorii lor. După ce în urmă cu câteva săptămâni pozele de cuplu au dispărut din social media, iată că aceste au revenit, semn că sunt încă împreună.

colaj de imagini cu andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 îi țin cu sufletul la gură pe susținătorii lor. După ce în urmă cu câteva săptămâni pozele de cuplu au dispărut din social media, iată că aceste au revenit, semn că sunt încă împreună. | Antena 1

După ce au fost eliminați împreună din casa Mireasa, Andrada și Victor au decis să se stabilească la Brașov, orașul în care băiatul locuia. La câteva luni după ce s-au mutat împreună, pozele lor de cuplu au dispărut din social media.

Cei care le urmăreau povestea în social media s-au îngrijorat, însă curând fotografiile cu ei au apărut, chiar dacă în secțiunea Bio de pe Instagram, Andrada nu mai are emoticonul cu inelul de logodnă și numele lui Victor.

Care e statusul relației dintre Andrada și Victor de la Mireasa 4

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 își trăiesc povestea de dragoste la Brașov. Cei doi tineri au postat recent o fotografie în fața bradului de Crăciun, amplasat în Piața Sfatului, și au primit o mulțime de complimente.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, prezenți în platoul Capriciile Iubirii. Ce vești au adus despre cuplul lor

Până și buni Lenu le-a lăsat un mesaj. ”Vă pupă și vă iubește Lenu ,cu mult drag și dor.”, a scris bunica lui Victor în comentarii.

Andrada i-a răspuns: ”și noi Lenu !! Sărbători binecuvântate 😘😘🎄 pupici”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de dragoste dintre Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4

Încă de la începutul show-ului matrimonial Mireasa sezon 4, Victor a format un cuplu cu Anca. Însă relația a durat doar câteva zile pentru că altcineva i-a atras atenția: Andrada.

Sentimentele au fost reciproce și cei doi s-au declarat rapid un cuplu. A urmat un drum frumos, însă presărat cu certuri violente, având în vedere firile impulsive ale celor doi îndrăgostiți.

Însă iubirea i-a făcut să vadă mai limpede și au lăsat la o parte sentimentele neplăcute, produse de traumele vechi.

Astfel, cei doi au luptat din greu pentru a își construi relația mult dorită. La puțin timp, cei doi concurenți aveau parte de o nouă încercare: Victor a fost eliminat.

După eliminarea lui Victor, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, față în față cu mama și sora lui. Cele două i-au fost alături la Capriciile Iubirii

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Mireasa, sezon 6. Roxana și Adina, întâlnirea pe care susținătorii o așteptau. Cum au fost surprinse cele două prietene... CONCURS | Mireasa te trimite într-un weekend romantic alături de perechea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x