Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Mireasa

Sezonul 2020

Îți mai amintești de Costi de la "Mireasa"? Cum își "vrăjește" frumușelul magician admiratoarele și ce planuri de viitor are fostul concurent | FOTO

Costi, fostul concurent de la "Mireasa" are planuri mari de viitor. Admiratoarele lui sunt topite când îl văd, iar el are o strategie "magică" prin care le cucerește instant.

Îți mai amintești de Costi de la "Mireasa"? Cum își "vrăjește" frumușelul magician admiratoarele și ce planuri de viitor are fostul concurent

Costi, fostul concurent de la "Mireasa" a fost cu siguranță unul dintre favoriții multora dintre telespectatoarele show-ului.

Petronela de la "Mireasa", schimbare radicală de look! Ce i s-a întâmplat tinerei! |Foto

Deși, a intrat în casa "Mireasa", mai târziu și cu un scop precis, acela de a o cuceri pe Alexandra, concurentul a reușit repede să se facă plăcut de toată lumea, deși, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din casa "Mireasa", în cazul său.

Costi de la "Mireasa" are un zâmbet cuceritor

A intrat pentru Alexandra și, deși, nu a format un cuplu cu ea, cu siguranță a cucerit, în schimb, inimile a mii de domnițe, care au stat lipite de ecranul televizorului pentru a-l privi pe Costi, în timpul emisiunii de la Antena 1.

Carismatic, atrăgător, educat, cu mult bun simț și cu un zâmbet absolut cuceritor, Costel Istrate, concurentul de la "Mireasa", este un cuceritor și în viața de zi cu zi. Tinerele îl asaltează, deși, după cum ne-a declarat chiar el, tânărul este încă singur, și probabil în așteptarea femeii potrivite, care să-l cucerească definitiv.

Tânărul, care a împlinit 28 de ani, chiar în timpul show-ului "Mireasa", este din Bacău și este pasionat de iluzionism. A lucrat o perioadă în Ibiza, unde efectiv le-a vrăjit pe tinerelele prezente la spectacolele lui de magie.

Costi a lucrat o perioadă și ca manager al unui local, în Italia, iar planul lui de viitor este acela de a-și face propria afacere. Fostul concurent intenționează să-și deschidă la Brașov propriul său bar, el fiind de profesie barman, meserie pe care o stăpânește foarte bine. Adoră să schieze și de aceea îsi dorește să se mute în acest oraș.

Ce mai face Petronela de la Mireasa! Fanii ei sunt extrem de nerăbdători! | Video

Vara aceasta intenționează să ajungă la mare, iar în zilele următoare va participa la o petrecere organizata de Armando Rădulescu, concurentul câștigător al emisiunii.

Ține legătura cu majoritatea dintre foștii lui colegi din cadrul concursului, și se declară un tip destul de reținut, căruia nu-i place să-și expună prea mult viața în public.

Pe contul său de socializare, după finalizarea show-ului au apărut mii de admiratoare care îi urmăresc activitatea, deși, Costi preferă, în mare parte discreția, în ce privește viața sa.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

În video-ul de mai jos îl puteți admira pe Costi, fostul concurent de la "Mireasa" în timpul unei prestații la locul de muncă.

Caravana Mireasa, caută noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <> se pot înscrie la casting pe adresa casting.1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Cum își "vrăjește" frumușelul magician admiratoarele!

În filmulețul de mai jos îl puteți vedea pe Costi de la "Mireasa", în timpul unui spectacol de iluzionism, cum, efectiv, își farmecă admiratoarele prin trucurile numai de el știute.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro