Antena Căutare

Dragoste la prima vedere?! Andra și Ionuț, declarații neașteptate la scurt timp după ce au intrat în casa Mireasa: ”E un atu pentru tine!”

Nu mai puțin de 15 fete și cinci băieți au intrat, luni după amiază, în casa Mireasa cu emoții mari. La scurt timp, însă, doi concurenți s-au apropiat.

Ei bine, Andra și Ionuț s-au retras într-un colț din casa Mireasa și au schimbat impresii despre relații, dar și despre experiența de a fi concurent în casa Mireasa.

Dacă se va înfiripa ceva între ei, rămâne de văzut, însă stați aproape în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00. Nu uitați că puteți să-i urmăriți și pe Antena Play, 24 din 24.

Cine sunt Andra și Ionuț

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis - acela de a se înrola în armata Legiunii Străine. După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său. Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune. Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa. Andrada este o fire prietenoasă, o bună confidentă și o sfătuitoare pe măsură.

Petronela, în centrul unui scandal la Mireasa. De ce s-au întors fetele împotriva ei: ”E o persoană falsă!”... Băieții se dezbracă de secrete în fața fetelor. Provocări inedite în casa de la "Mireasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x