Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Gala Mireasa 9 ianuarie 2021. Eliminare neașteptată! Ce băiat părăsește casa „Mireasa”

Surpriză în casa Mireasa. După plecarea lui Ștefan, concurenții s-au liniștit crezând că nu mai există eliminare, dar regulile sunt reguli și trebuie respectate.

Un băiat a fost eliminat în gala mireasa din 9 ianuarie 2021

Antena 1

În ediția difuzată în data de 9 ianuarie 2021, băiatul care părăsește casa Mireasa este Ciprian.

Andra a fost prima care a fost chemată să-și dea cu părerea despre cine va părăsi casa Mireasa și ea l-a nominalizat pe Alex, spunând că este mai trist în ultima perioadă și pentru că n și-a găsit încă jumătatea în competiție.

Carina se gândește la Ștefan să fie bine, dar a nominalizat cu încredere. Acesta simte că Ciprian trebuie să plece acasă.

Alexandra l-a nominalizat pe Alex, chiar dacă între cei doi au existat ceva tachinări după intrarea concurentei în competiție.

Andreea a venit și ea în platoul Mireasa și deși nu se aștepta să ia o astfel de decizie, aceasta a fost nevoită să nominalizeze, iar ea consideră că Alex trebuie să părăsească casa Mireasa.

Bianca l-a nominalizat și ea pe Alex pentru că acesta a spus mai multe zile la rând că vrea să plece acasă.

Mădălina s-a gândit bine și l-a nominalizat pe Ciprian.

Claudia a venit și ea în platoul Mireasa și deși a fost emoționată, aceasta s-a gândit că cel mai bine este ca Alex să plece acasă.

Pentru că Mădălina a fost fata săptămânii, votul ei a fost definitoriu în eliminarea din această săptămână. Ea l-a ales pe Ciprian, deci el este băiatul care pleacă din casa Mireasa.