Antena Căutare

Imagini în premieră cu locuința în care se vor muta Maria și Antonio de la Mireasa. Cum arată apartamentul

Antonio și Maria se mută împreună în doar câteva zile, iar fostul concurent a publicat imagini în premieră cu locuința lor. Cei doi au căutat multă vreme un apartament, iar în prezent au găsit o locuință pe placul lor. Iată turul casei!

antonio si maria de la mireasa sezonul 7 Galerie
Antonio și Maria de la Mireasa au făcut turul noului lor apartament. Unde vor locui cei doi în următoarea perioadă | Instagram/Antena 1

Antonio și Maria de la Mireasa sezon 7 se bucură de cea mai frumoasă perioadă de viața lor, după ce și-au unit destinele în urma competiției de la Antena 1. Căsnicia lor merge de minune, iar cei doi foști concurenți au făcut deja un pas mare în relația lor și au decis să se mute împreună.

Câștigătorii sezonului 7 Mireasa și-au găsit un apartament pe placul lor, acolo unde vor locui împreună perioada următoare. Antonio și Maria se mută definitiv în doar câteva zile, iar fostul concurent a publicat imagini în premieră cu locuința lor.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Maria și Antonio, prima apariție la TV în calitate de soț și soție. Ce vor face cu banii din premiu

Cum arată apartamentul în care vor locui Antonio și Maria de la Mireasa sezonul 7

După ce și-au petrecut mult timp căutând un apartament care să fie pe placul lor, Antonio și Maria și-au îndeplinit visul. Cei doi se vor muta începând cu luna august, după cum a declarat chiar câștigătorul competiției.

Antonio a publicat un videoclip în care le-a făcut urmăritorilor săi un adevărat tur al apartamentului. „Îmi cer scuze că am venit atât de târziu cu story despre apartament. Aici o să locuim în luna august”, a scris Antonio Anghel, pe Instagram. Vezi imaginile în galeria foto de mai jos!

Cum au primit-o părinții lui Antonio pe Maria. Ce relație are fosta concurentă cu socrii săi

Încă din timpul competiției, părinții lui Antonio Anghel nu au fost de acord cu relația dintre el și Maria și i-au recomandat, de mai multe ori, să nu se grăbească în luarea unei decizii. Cu toate acestea, concurentul și-a urmat inima și a continuat relația cu Maria, pe care a dus-o și în fața altarului. Cum se înțelege în prezent Maria cu socrii ei, după terminarea emisiunii.

„O să mergem și la Constanța. Încă nu s-a cunoscut cu tatăl, Maria a vorbit doar la telefon, dar mâine o să ajungem și la Constanța. Nu au venit, dar nu din cauză că nu erau de acord, ci pentru că nu sunt ei de acord cu genul acesta de emisiuni și nu vor expunere în modul acesta”, a explicat mai Antonio, despre relația părinților săi cu Maria.

Totodată, tânăra a explicat că relația dintre ea și soacra ei pare să fie una bună. Maria a povestit că aceasta a invitat-o la masă: „Eu am mers la soacra mea, mi-a pus, am mâncat”.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Declarația de dragoste pe care Maria i-a făcut-o lui Antonio a emoționat pe toată lumea. Unde se află cei doi

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023. Aceștia au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Ulterior însă, au existat discuții, iar o separare s-a produs. La scurt timp, n-au putut s-a departe unul de celălalt și au decis să se apropie din nou.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Tânărul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar acesteia nu i-a venit să creadă.

Ce mai fac Alin și Cosmina de la Mireasa sezonul 3. Anunțul făcut de fostul concurent: ”Avem motiv dublu de bucurie și c... Ce se întâmplă cu relația dintre Sebaidin și Ada. Ce se observă în cele mai recente imagini cu ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x