Antena Căutare

Planurile pentru viitor prind contur! Ionuț și Petronela, viața de după susținere! "Vreau să evolueze lângă mine"

Ionuț și Petronela își fac planuri pentru viitor. Iată ce au discutat cei doi concurenți din casa Mireasă.

Petronela își face planuri de viitor cu Ionuț, după ce vor pleca din casa Mireasa: "Când mergem acasă, primul lucru pe care îl faci este școala de șoferi. Dăm bacul! Dăm de permis! Și după...ne înscriem la facultate. Trebuie! Ce o fi acolo! Măcar să ai și tu o facultate! O faci la distanță!"

Petronela își dorește ca Ionuț să evolueze alături de ea. Concurenta nu se gândește la relația lor doar în casa Mireasa, ci la relația lor în viitor, când ajung acasă.

Petronela are multă încredere în partenerul ei. Vrea să aibă o familie exact cum au avut părinții ei. Însa, Ionuț nu își face planuri mărețe și nu vrea să viseze.

Alexandra și Andreia, două pietre tari și viziuni dierite. Mircea, un motiv al discordiei? Discuții aprinse în casa Mireasa: Mă iau toate crizele!

Concurenții show-ului „Mireasa”

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri.

Împreună cu familia sa se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling.

Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Criza unei dileme existențiale! Mircea, la capătul unui drum împreună cu Alexa? Precauții și motive de îngrijoare: "Nu mă interesează că mama nu-și dorește să formez un cuplu cu el"

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis – acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său.

Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa.

O lume care se împarte la doi! Armando și Andra, resentimente înainte de sentimente. Ce au discutat cei doi: "Mă așteptam să fii mai inteligentă"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmărți video-ul de mai sus!

Criza unei dileme existențiale! Mircea, la capătul unui drum împreună cu Alexa? Precauții și motive de îngrijoare: "... Perspectiva unui "ar fi putut să fie?" Plecarea Alexei, necazul lui Ciprian: "A lăsat o urmă în sufletul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x