Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina a început să plângă în direct. Ce teamă are iubita lui Radu

Mădălina a fost geloasă pe fetele venite să anime atmosfera petrecerii dedicată burlacilor din casa Mireasa sezon 2.

madalina de la mireasa sezon 2 cand plange pentru ca a fost geloasa pe radu Galerie
Mădălina a fost geloasă pe fetele venite să anime atmosfera petrecerii dedicată burlacilor din casa Mireasa sezon 2 | Antena 1

După ce nu a vrut să urmărească întregul dans al celor două fete, ea a refuzat să coboare la petrecerea unde se aflau restul concurenților.

A mers în living abia după ce Radu a urcat și a rugat-o să participe. De asemenea, nici nu a vrut să recunoască faptul că era geloasă și i-a spus iubitului său că trebuie să-și facă unghiile.

”Tu ai stat cu fetele și eu nu pot cu unghiile?”, i-a zis ea.

În cele din urmă, s-a aranjat și s-a alăturat celorlalți. Cu toate acestea, nu a dorit să danseze, motivând faptul că nu se simte bine în ținuta aleasă.

Citește și: Cine este, de fapt, David de la "Mireasa". Băiatul doamnei Mia nu e străin de aparițiile TV

După difuzarea materialului, ea a început să plângă. Mădălina a spus că a avut două zile mai dificile și că îi este teamă de faptul că l-a supărat cu Radu deoarece i-a permis striperului de la petrecere să o atingă.

Cum a decurs petrecerea burlăcițelor

La petrecerea burlăcițelor și-au făcut apariția doi striperi, la bustul gol.

Pentru a anima atmosfera, Ștefania a mers și a deschis ușa pentru a-i pofti pe cei doi în livingul de unde fetele îi priveau.

Cum obstacolul a fost îndepărtat, aceștia s-au îndreptat către concurente și au dansat cu ele. De sus, din dormitorul fetelor, băieții s-au uitat atent la ce făceau iubitele lor.

Citește și: Cine este Ștefania, concurenta care își caută marea dragoste la ”Mireasa”. Tânăra nu e străină deloc de televiziune

Citește și: Fetele au discutat la telefon cu familiile. Unde vor locui după Finala din 28 februarie

Alexandru și Radu au fost foarte interesați de prestația celor doi dansatori, dar și de gesturile fetelor.

”Radu, te-ai schimbat la față”, a remarcat Simona Gherghe după difuzarea materialului.

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: Băieții, geloși pe cei doi striperi de la petrecerea burlăcițelor: "Radu, ți-a căzut fața"

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Se pot vota atât cuplurile, cât și la individual. În eventualitatea în care niciun cuplu nu va dori să se căsătorească, voturile la individual vor desemna Băiatul și Fata Favoriți ai întregului sezon 2 Mireasa.

Mireasa 2020, sezon 2. Băieții, geloși pe cei doi striperi de la petrecerea burlăcițelor: "Radu, ți-a căzut fața&qu... Când începe Mireasa sezonul 3 la Antena 1. Simona Gherghe a făcut anunțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x