Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale

Fiecare echipă are câte o masă cu un labirint și o bilă. Concurenții pot utiliza o singură mînă, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Ștefania a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale Galerie
Ștefania a câștigat amuleta și o poate folosi în următoarele două gale | Antena 1

Echipa care ajunge prima la 10 bile salvate este echipa câștigătoare. Premiul de astăzi constă într-o cină gourmet pregătită de Chef Nicolai Tand.

Echipa câștigătoare va mai avea parte apoi de un concurs individual, iar concurentul care va câștiga proba va primi amuleta pe care o poate folosi în următoarele 2 gale.

David a fost descalificat în prima tură. Punctul a ajuns la echipa albastră. Alexandru a câștigat în fața Biancăi, Mihai a obținut primul punct pentru echipa roșie.

Concurent după concurent, echipa albastră a luat avans. După a doua rundă de dueliști, tot echipa albastra se află în avantaj. Alexandru a adus punctul decisiv, iar echipa albastră câștigă primul joc.

La a doua probă, echipa albastră a avut de sortat bomboane pe culori. Ștefania a câștigat amuleta.

Bianca și Radu au mai avut amulete până acum

Radu a folosit-o ca să-l salveze pe David de la eliminări, Bianca a salvat-o pe Claudia, dar a pierdut și o amuletă după ce a încălcat regulamentul.

Aceasta a purtat discuții despre eliminările care urmau să aibă loc în timpul Galei săptămânale.

Anunțul a fost făcut, în direct, de către Simona Gherghe, în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, în prezent, Ștefania deține o amuletă și o poate folosi în următoarele două gale, când începe să fie votată și își pierde imunitatea pentru că au trecut 2 săptămâni de când a reintrat în competiția matrimonială.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, explicații târzii după afirmațiile din Gala de sâmbătă... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai sunt oficial un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x